new in from yves saint laurent

Kellele ei meeldiks luksuskosmeetika? Mitte et kosmeetika peaks ilmtingimata olema kuldses pakendis ja maksma ulmesummasid, kuid mul on alati olnud nõrkus kallimate ilutoodete vastu ja vaatamata sellele, et leian tihti ka odavamaid alternatiive, ei tekita need alternatiivid minus kunagi SEDA tunnet. Hiljuti tekkis mulle koostöös YSL-iga veidi luksuskosmeetika eelarvet ja just neid valikuid tahan teiega täna jagada. 

Kui ma enam kui kuus aastat tagasi seda blogi alustasin, olin ma sõltuvuses lilladest ja fuksiaroosadest huulepulkadest. See aeg on ammu möödas… Juba pikka aega sirutan ma üpris eranditult ainult nude-huuletoonide järele. Et olukord meigikotis liiga igavaks ei kisuks, ei muutu küll toon, kuid muutuvad iga mõne kuu tagant tooted.
Ehkki YSL Rouge Volupte huulepulgad on väga populaarsed, ei ole nad oma hinda väärt, sest tegu on väga kreemjate ja libedate toodetega, mis lihtsalt ei püsi peal. Seega valisin enda roosaka nude‘i “06 Rose Bergamasque” hoopis Rouge Pur Couture sarjast, mis küll samuti kreemjas, kuid püsivam kui Rouge Volupte. Huuleläikeks on seekord Gloss Volupte “20 Nude Carat”. Ja koos moodustavad need nii-nii imeilusa kombinatsiooni! Muide, ka läige üksinda on superilus: keskmise pigmendiga ja imeõrna kullasäraga, saabuvasse suvesse ideaalne! Igaks juhuks aga hoiatan, siis kellele lõhnastatud huuletooted ei meeldi, siis need pole teie jaoks – YSL armastab enda kosmeetikatooteid vägagi intensiivselt lõhnastada.

Lisaks huultele, soetasin uuesti oma eelmise suve lemmikjumestuskreemi Touche Eclat Le Teint (kerge, aga kattev ja sobib suurepäraselt ka kuivemale näonahale, sest ei rõhuta kuivemaid alasid nahal) ja juhuslikult samaaegselt jõudis minuni ka üks kingitys Yves Saint Laurent’ilt: nende uus Touche Eclat Le Cushion jumestuskreem, mille toosile nad lahkelt ka mu nime graveerisid. Nimede ilutoodetele graveerimine on uus trend, mis mulle vägagi meeltmööda on, vahel korraldatakse Kaubamajas YSL-letis päevi, kus on võimalik lasta uuele ostetud tootele enda nime graveerida. Loodetavasti tuleb mõni selline päev varsti jälle, annan sellest siis kindlasti teada. Mis jumestuskreemi endasse puutub, siis kuna toon on mulle hetkel veel veidi tume, lükkan selle proovimise suvesse. Igatahes lubab see olla suurepärase katvusega, ent kerge, loomulik ja värsket jume andev, nii et kõlab hästi. Kellel varem huvi, leiab kindlasti internetist rohkelt asjalikke arvustusi.

I recently got some new beauty bits from YSL – one of my top three makeup brands and although I get new makeup all the time, nothing beats getting these new golden boxes! Their packaging is just to die for, isn’t it? Anyway, I chose a new pinky nude lip combo for spring and summer (Rouge Pur Couture “o6 Rose Bergamasque” and Gloss Volupte “20 Nude Carat”) and again my last summer’s favourite foundation, YSL Touche Eclat Le Teint. It’s light, yet gives full coverage and it’s also perfect for my dry skin, since it never emphasises the dry patches on my skin). Love all these three products and would recommend all of them. By the way, Rouge Pur Couture lipstick is perfect when, like me, you don’t like the too creamy and not very long lasting texture of Rouge Volupte lipsticks. Rouge Pur Couture is still creamy, but doesn’t disappear in 5 minutes like Rouge Volupte does.
Oh, and I also got a very cool and generous gift from YSL: their new Touche Eclat Le Cushion foundation! They even engraved it with my name, how cool is that? Since the shade is a bit too dark for me at the moment, I’ll try it in the summer, but it promises to give full coverage, yet feel light and radiant on the skin. Sounds good to me! 

(Visited 15 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. Svea 22/04/2017 at 21:31

    Tahaks huultel sa näha tulemust!

    Reply
  2. Liina 24/04/2017 at 05:23

    Ma tean SEDA tunnet :) Tahaks kiita kaubamaja YSL teenindajat, tegi mulle korra ilma aega kinni panemata imekauni meigi ja tänu temale leidsin oma lemmikhuuletoote.

    Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *