snug & snowy

JACKET & JEANS: H&M / BAG: ZARA / BOOTS: TAMARIS

Ilusat uut aastat! Loodan, et aastavahetus möödus kõigi jaoks hästi ning et 2017 toob teie ellu palju uut ja imelist ning on täis rohkelt väärtuslikke elamusi ja kogemusi! Täna postitan vaid neli pilti, sest tuisuga pildistamine pole mu lemmiktegevuste killast… Jooksime autost välja, klõps-klõps ja ruttu sooja autosse tagasi. :D
Kuidas ma armastan nädalavahetusi! Võiks arvata, et lapsehoolduspuhkusel olijal pole vahet, kas on esmaspäev või laupäev, aga vahe on ikka väga suur: nädalavahetustel on L. ka kodus ja saame kolmekesi koos olla ja mina natukenegi ka päeval aega iseenda jaoks võtta (pisike ei ole eriline päeval magaja, välja arvatud vankriga väljas jalutades). Täna käisime Ülemistes ja my oh my – ma ei ostnud endale midagi, aga leidsin igas poes vähemalt 10 asja, mida tahaksin. See on see, kui pole ligi aasta aega endale eriti uusi riideid ostnud (jäin veebruari lõpus lapseootele ja sealt edasi tuli juba kiiresti kõhuke ja ei hakanud ostma riideid, mida niikuinii kohe enam kanda ei saa. Raseduse lõpus ei käinud ma aga enam üldse poes, sest siis ei saa niikuinii midagi selgagi proovida). 
Nii et nüüd on oht pisut hulluks minna. Sain oma endise figuuri tagasi (no… peaaegu :D) ja ei jõua ära oodata, et garderoobi korralikult värskendada!

(Visited 7 times, 1 visits today)

4 Comments

  1. Klarika 10/01/2017 at 18:27

    Ma eelviimasel nädalal olin sunnitud ostma püksid ja pluusi, sest minu lootus rasedus lõpuni kleidis käia suri augustilõpu kûlmadega. Igatahes ükspäev proovisin pluusi ja no sinna mahuks kaks mind 😁😂

    Reply
  2. Anna Elisabeth 10/01/2017 at 18:28

    Haha! 😄 Ma ostsin lõpus ühe paari rasedate teksasid.

    Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *