SUNDAY GAME FACE

Usually when I don’t have any special plans for the weekend, I go 100% makeup free, but today I felt like playing around a bit, especially since I had a couple of new goodies I wanted to try out. Recently M.A.C  sent me a package with some of their makeup and among other things this package included a matte lipstick called “Silly” and their Studio Sculpt Lash mascara. Although “Silly” is definitely not a colour I would wear often, I’m always wearing nude lips and thought I’d just see how I like this shade. Still gonna have to say that I prefer nude, sorry… also, the shade is so bright that I’d prefer it if it had a cream finish. Neon mattes just bring out every single crack and dry spot on your lips. The mascara however is amazing! I don’t tend to gravitate towards rubber brushes, but this has a super thin rubber brush, which is actually perfect for getting a 100% flawless finish – there’s no way you’ll get any mascara on your eyelid, unless you’re super-super clumsy. :D It’s also one of those mascaras that works well since the first use (sometimes mascaras take a week or two to show their actual potential). The rest of my makeup I kept really simple – neutral smoky eye with my favourite Urban Decay NAKED palette, brows defined with my Artdeco eyebrow powder and cheeks bronzed up with theBalm Betty-Lou Manizer.

Tavaliselt püüan nädalavahetustel meikimist vältida (kui mul just erilisi plaane pole), kuid täna tuli tuju pisut “mängida”, eriti kuna sain hiljuti M.A.C-ilt mõningad uued tooted, mida ma polnud veel proovida jõudnud. Esimesena tahtsin proovida nende matti huulepulka “Silly” – kannan 99,9% ajast heleroosat nude-huult ja neoonsed toonid pole juba ei-tea-kui-ammu mu huultele jõudnud. See värv on kihvt, aga kuna tegu on superneoonse matiga, toob see kahjuks esile iga vao ja kuivema koha huultel. Tunnen, et peaksin seda kandes kogu aeg värvi värskendama ja peeglist kontrollima. Nii et mina isiklikult soovitan erksaid-neoonseid huuletoone soetada pigem kreemjamas tekstuuris.
Miski, mis mulle aga väga meeldis on nende Studio Sculpt Lash ripsmetušš. Tavaliselt eelistan sünteetilisi harjaseid, kuid sellel on superkitsad kummist harjased, mis teevad tuši pealekandmise tegelikult oluliselt lihtsamaks: pääsed ripsmejuurele väga lähedale, kuid ei määri samaaegselt kogemata ka silmalaugusid tušiga kokku. Lisaks andis see tušš juba esimesel kasutuskorral ilusa tulemuse, vahel võtab ripsmetuššidel n-ö sisseelamine pisut aega. 

Muu meigi osas läksin tavapärast ja klassikalist teed. Lihtne neutraalsetes toonides suitsusilm mu lemmiku Urban Decay NAKED paletiga, küllalt tugevalt välja toodud kulmud Artdeco kulmupuudriga ja suviselt päevitunud kuma põskedel theBalm Betty-Lou Manizer puudriga.

(Visited 7 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Riin R 15/08/2016 at 10:48

    Mul täpselt sama, et kannan ainult nude huult, kuid üks selline erksam võiks ju alati olemas olla. Ja see konkreetne roosa toon on sul küll jubeilus!

    Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *