hello bag

I’m not one to buy a lot of cheap bags. Don’t get me wrong, I don’t buy a lot of expensive ones either, but unless I can’t afford something with really good quality and durability, I just don’t buy any new bags. But one cheaper brand that I find makes really great handbags is Zara. They come out with beautiful designs every season and they’re mostly good quality as well. For a while now I’ve been looking for the perfect black crossbody that would be a bit more spacious than my Kadri Kruus leather bag, which I usually go for every time I go out. Today I was browsing the sales at my local Zara (I LOVE Zara sales, they’re my favourite!) and found that a bag that I was admiring already months ago was waiting for me with a reduced price. Not much thought went into it, it just felt right. :) I love the chain details and I’ve always liked black crocodile embossed bags. A perfect addition to my wardrobe, which is classic, but always with an edgy vibe! 
Ma ei osta just sageli odavaid käekotte. Ärge saage valesti aru, ma ei osta ka kalleid kotte teab kui tihti, aga üleüldiselt püüan ma vältida soodsamate brändide käekottide soetamist, sest tüdinen neist kiiremini kui kottidest, mille jaoks olen reaalselt kogunud ja mille ostmist pikalt kaalunud, lisaks ei kannata ma kehva kvaliteediga kotte. Üks soodsam bränd, mis on aga minu meelest alati imeilusaid kotte tootnud, on Zara. Nad tulevad igal hooajal välja uute ilusate disainidega, lisaks on hinna- ja kvaliteedisuhe alati paigas.
Olen juba mõnda aega otsinud musta väikest kotti, mis oleks veidi mahukam kui mu Kadri Kruusi kott, mille enamasti välja minnes kaasa võtan. Astusin täna Zarast läbi, et nende viimaseid allahindluste jääke uurida (ma armastan Zara allahindlusi ja leian alati parimad asjad just kõige lõpus) ja seal teiste punaste siltidega kottide vahel ootas mind kott, mida näppisin ja imetlesin juba kuid tagasi, kui see oli uus kaup. Pikka mõtlemist ei olnud, kott on lihtne ja praktiline, kuid coolide detailidega, nagu kogu mu ülejäänud garderoob. Mulle meeldivad ketid koti servas ja mind on alati tõmmanud krokodillimustriga mustade kottide poole. Nii see minuga koju rändaski.

p.s. Mul on kahju kirjutada millestki, mida enam väga saada pole, juhuks kui keegi seda endale soovib. Sain täna Ülemistest viimase, aga võib-olla leidub seda veel teistes Zarades. E-poes ma seda konkreetset õlakotti enam ei näinud, aga kes ka stiilse musta üleõlakoti otsingutel, siis väga kenad allahinnatud kotid on ka näiteks see ja see. :)
(Visited 5 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. C.E.M. Bell 22/07/2016 at 22:18

  It really is a dream bag! Just giving heads up though; I work in Zara and apparently the zip of this bag tends to break easily. I've heard my manager telling to one of the customers (who was bringing it back) that it does seem to have a slight 'design' fault as apparently it has been brought back multiple times. Hopefully yours will stay in perfect condition and serve you for many years! Have a great day! xx

  Reply
 2. Anna Elisabeth 22/07/2016 at 22:19

  Nooooo! :(
  But thank you for the heads up, very mind if you! :)

  Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *