my next fashion buy


LIGHT TRENCH COAT: LINDEX SS16

Ma armastan riideid, mida saab lihtsalt n-ö selga visata, sest nad sobivad igas olukorras ja kõigega. Mu garderoobis on juba roheline õhuke mantel, kuid must on veel puudu ja Lindexi SS16 kollektsioon vihjab, et see olukord muutub peagi. Mantel peaks poodidesse jõudma alles veebruaris, kuid ausalt öeldes ega enne seda aega polegi õhukeste üleriiete järele erilist vajadust… Igatahes ei jõua ma ära oodata, et seda nii casualilt teksade-tenniste kui ka väljapeetumate lookidega kanda.

I love clothes that you can just throw on, because they go with everything and are suitable for every occasion. One of those pieces definitely being a light black trench coat, which I’ve yet to get, but by the looks of Lindex SS16 collection, this will change very soon. This black beauty will hit the stores in February and I can’t wait to mix it with both casual and fancier pieces. 

(Visited 6 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *