long hair once again

FAUX FUR COAT: NEW YORKER (old) / KNIT: NEW YORKER / JEANS: LINDEX / BOOTS: TAMARIS
BEANIE: SEPPÄLÄ (old) / WATCH: TRIWA / BAG: ZARA

Ma suutsin juuksepikendusteta rõõmus ja õnnelik olla täpselt neli kuud, kuid nüüd sain uued ja mõistsin, et ma vist ikka ei olnud nendeta päris õnnelik. :D Või siis on asi selles, et tegu on seni kõige ehedamate ja kvaliteetsemate pikendustega, mida olen omanud ja need on mul neljandad (viiendad?) clip-in salgud. Ehkki saan lühikeste juustega ohtralt komplimente, et peaksingi lühikese soengu juurde jääma (tsau, Maarja ja Rene!), tunnen ma end iseendana just pikkadega. Mis siis, et need tegelikult pole ju mina ise. Seekordsed pikendused on pärit www.rapunzelofsweden.com-ist. 
Tänase looki juures tooksin veel välja oma uue läikiva saapapaari (Tamaris teeb nii meeletult mugavaid saapaid!) ja kella, mida tutvustasin teile juba siin. Mõnus värske algus uuele outfitipildistamise hoole, mille saanud olen. :)
p.s. Enne kui uurima hakkate, siis see kasukas on kahjuks juba kolm aastat vana, kuid õnneks on praegu kõikjal sarnaseid alternatiive!
I was able to be happy without hair extensions for exactly four months and now that I got new ones I realised that I wasn’t happy after all, I just don’t feel like myself without long hair. And since mother nature didn’t give them to me I had to depend on www.rapunzelofsweden.com. Good choice as well, they’re the most natural and silky clip-ins I’ve owned so far and I’ve had at least four sets of extensions before.
I also wanted to show off (just kidding :D) my new shiny boots from Tamaris (I swear, they make the comfiest footwear!) and my TRIWA watch that I talked more about here. A good fresh start to kick off my new round of outfit posts (I’ve had a long break… ).
(Visited 12 times, 1 visits today)

1 Comment

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *