Wishful Thinking: black & grey with a sprinkle of silver

COATS: MANGO / SHOES: TAMARIS / JEWELLERY: MONQUER / KNIT: LINDEX

Alates sellest kui ma Eesti brändi Monquer ehteid esimest korda nägin, võitis nende sarviline Antlers kollektsioon mu südame, eriti sõrmused, ma jumaldan erilisi sõrmuseid! Kogu kollektsioonile saab pilgu peale visata siin. MANGO mantlitest jahusin kiirelt juba eilses postituses ning olen leidnud kaks lemmikut, suutmata valida musta ja halli vahel (mõlemad, pliis). Sügisel ei saa olla liiga palju sooje kudumeid ja Lindexi kudumite kollektsioon sel sügistalvel on vägagi muljetavaldav. Reaalselt kõik lõiked ja toonid, mida iial ihata, minu lemmikuteks loomulikult endiselt hallid ja mustad. Ja viimaks: ma armastan oma Tamarise saapaid, mida IGAS outfitipostituses kannan, aga ma ei taha neid “kapsaks” kanda, nii et vajaksin hädasti veel mingeid mõnusaid igapäevaseid sügisjalanõusid. Samuti kõrgemaid pahkluuni saapaid, sest hetkel on mul selliseid täpselt null. Mõlemad meeldivad papud leidsin Tamarise sügistalvisest kollektsioonist.
(Visited 3 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Heidi 19/09/2015 at 07:22

    Mul on need esimesed saapad. Superilusad mõnusad ja mugavad!

    Reply
  2. Heidi 19/09/2015 at 20:55

    This comment has been removed by the author.

    Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *