Shopping the sales!

Allahindluste hooaeg on alanud, mis teeb igasuguse rahakogumise ja mõistliku tarbimise minu jaoks äärmiselt keeruliseks. Aga oli paar moeasjakest, mida ma ka tegelikult juba pikemat aega vajasin, nii et eile nelly.com allahindlust kiigates (uurige seda kindlasti, Nelly on üks mu lemmikuid e-poode üldse!) jõudis mu ostukorvi ammu igatsetud uus (kunst)nahast jakk, efektsed ja kvaliteetsed päikseprillid ning kaks uut mütsi, sest mu mütsikogu on väga-väga niruks jäänud. Nad on peagi minu poole teele ja ma ei jõua ära oodata!

Milliste kaupluste allahindlustel teile enim šopata meeldib?

I did some shopping at nelly.com sales section! I’ve been wanting a couple of new beanies for a while and I also desperately needed a new (faux) leather jacket, because I wear a leather jacket every single day and only have one that I don’t even like that much… And then, these Le Specs sunglasses just caught my eye! Hopefully they will suit me, but even if they don’t I’m still going to wear them, because they’re just so cool!

(Visited 5 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *