my everyday foolproof makeup routine

Ehkki mulle meeldib väga uusi ilutooteid saada, soetada ja proovida, pole midagi paremat sellest ühest ja kindlast meigirutiinist, mille puhul sa lihtsalt tead, et see alati õnnestub. Täna kirjutan teile meigitoodetest, mida oskaksin kasutada ka läbi une. Toodetest, mis täidavad oma ülesannet täpselt nii nagu peavad ja mille abil sünnib mu kõige igapäevasem meik (näiteks siin postituses kasutasin täpselt kõiki neid asju, ei midagi rohkemat ega vähemat).

Although I love experimenting with new beauty products, there’s nothing better than having your favourite go-to routine that always works for you. Today I’m introducing you some trustworthy products that I could use even in my sleep. :D

Meigipõhi on minu jaoks üks olulisemaid ja sealjuures ka aeganõudvamaid samme. Esmalt hoolitsen selle eest, et nägu oleks täiesti puhas, seejärel kannan peale primeri. Hetkel kasutan Dermosili primerit Blossom, mis niisutab nahka ja sisaldab sealjuures SPF 20 – ideaalne neile, kelle päeva- või jumestuskreemis päikesekaitsefaktor puudub. Teisena kannan peale tugeva katvusega Estee Lauder Double Wear jumestuskreemi ning vajadusel tupsutan probleemsematesse kohtadesse lisaks M.A.C Pro Longwear peitekreemi. Väsinud silmaaluseid ergutan IDUN Minerals valgustpeegeldava peitepliiatsiga. Kinnituspuudrit, milleks hetkel on Chaneli Poudre Universelle kompaktpuuder,  kannan vaid silmade alla, lõuale, ninale ja otsaette: põsed kipuvad mul loomupäraselt pisut kuivemad olema ja puuder muudaks need veelgi kuivemaks.

Creating a good base is the most important step in my routine. First I use a Dermosil Blossom moisturising primer with SPF 20 – this is perfect for when your daycream or foundation don’t have any SPF in them. For full coverage I use Estee Lauder Double Wear foundation and should there still be some spots showing through, I follow with M.A.C Pro Longwear concealer. Fir tired under-eye area I have my IDUN Minerals brightening concealer. I only set my makeup on my chin, nose, forehead and eyelids where I tend to get a bit shiny throughout the day – for this I use Chanel Poudre Universelle compact powder. Expensive, but this powder has lasted me for almost a year now!

Ma ei saa üle ega ümber sel aastal avastatud lemmikust põsepunast, milleks on M.A.C “Margin”. See annab näole soojust ja kuma ning on lihtsalt… ideaalne. Kui tean, et teen sel päeval pilte, tupsutan lisaks ka pisut roosakamat Make Up Store põsepuna “Pernice”. Olen suur highlighteri fänn ja mu lemmik, theBalm Mary Lou-Manizer läheb nii põsesarnadele, kulmuluule, ninale kui huule kohale.

My absolute favourite blush for months now has been M.A.C “Margin” – it gives such warmth and a healthy glow to your cheeks. If I want to add some more pink, I use Make Up Store “Pernice”. My favourite highlighter is Mary Lou-Manizr by theBalm. This goes on my cheekbones, nose, Cupid’s bow and brow bone.

Olen juba pikka aega olnud pigem kulmupuudri kui -pliiatsi usku – kõik, kellel endal üpris heledad ja hõredad kulmud, võiksid proovida ära puudri: tulemus saab pehmem ja loomulikum. Mu absoluutne lemmik on Artdeco puuder, kuid et see sai just otsa, kasutan hetkel Ingloti kulmupuudrit. Üks mu läbi aegade lemmikumaid ripsmetušše on Max Factor 2000 Calorie ja mu lemmik lauvärv on Maybelline Color Tattoo “On and On Bronze” kreemjas lauvärv- seda saab peale kanda ka lihtsalt sõrmega ja toon on nii eriline, et ehkki oled silmameigile kulutanud vähem kui minuti, tundub nagu oleksid kasutanud mitut erinevat lauvärvi. Imeline toode, soovitan kõigile, kes end lauvärvimaailmas muidu ebakindlalt tunnevad. Lisaks, kui sa seda just ise enne maha ei pese, püsib see peal elu lõpuni. :D

I’m not really into eye makeup. Eyeshadows and eyeliner just don’t excite me as much as lipsticks and foundations. On a basic day I use my all time favourite mascara, 2000 Calorie by Max Factor and with eyeshadow I take the most simple route possible and just apply some Maybelline Color Tattoo cream eyeshadow in “On and On Bronze”. For my brows I prefer powders – they just give a softer and more natural look than pencils in my opinion. My favourite eyebrow powder is by Artdeco, but at the moment I’m using an Inglot one.

Viimaks, huuled. Kui väga ma ka ei armastaks julget huulemeiki, tuleb tõdeda, et mulle sobib kõige paremini nude-huul. See on ühtlasi ka mu elukaaslase lemmik, eriti nende kahe kooslus. YSL Rouge Volupte No.1 on imeilus roosakas nude, millel mõnusalt kreemjas koostis. Lisapehmuse ja läike jaoks kannan selle peale ka NYX Butter Gloss huuleläiget toonis “Creme Brulee”. See on imeline huuleläige imelise lõhnaga, lisaks on tal väga tubli püsivus: kui YSL huulepulk ujub muidu huultelt üpris ruttu minema, siis see läige aitab teda justkui kinnitada, vaatamata sellele, et tegu pole absoluutselt kleepuva läikega.

Finally, lips. I adore brave lipstick colours, but am fully aware of the fact that nude looks best on me. My favourite pinky nude lipstick is YSL Rouge Volupte No.1 and for lip gloss I adore NYX Butter Glosses, especially “Creme Brulee”. Both of these products are creamy, moisturising and just lovely to wear. :)

(Visited 18 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Reena Kartau 01/07/2015 at 09:03

  Kas tohib küsida, kuidas sa Estee double weari eemaldad? Tänud!

  Reply
 2. Anna Elisabeth 01/07/2015 at 09:03

  See tuleb maha mu tavalise näopuhastusvahendiga (Kiehl's Calendula face wash). :)

  Reply
 3. Preilireidla 29/08/2015 at 23:16

  Kust sa NYC ja YSL tooteid osta? Tükk aega olen mõelnud nende huuletoodetele.

  Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *