IX.V

PANTS (here), BLOUSE, BAG (here): LINDEX / SUNGLASSES: SEPPÄLÄ / SHOES: NEW YORKER
WATCH: MICHAEL KORS / BRACELETS (here): PI-RET JEWELRY / GUNMETAL BRACELET: PILGRIM

Pärast justkui aegluubis möödunud nädalat oli mul mõnusalt tegus laupäev, mis algas hommikusöögi valmistamisega, seejärel suundusin Rocca al Maresse, et leida sõbrannale sünnipäevakink ning uudistada Stendersi kaupluses uut Wild Rose sarja (kirjutan sellest juba üsna pea! ;)). Enne kojutulekut haarasime Vesivärava Grillist süüa (best burgers in town!) ja siis tormasime juba sünnipäevale. Seal oli meile antud vaid poolteist tundi, sest kella kaheksaks sõitsime tagasi linna ja käisin Kuku raadios juttu ajamas (sellestki peagi lähemalt! :D). Nüüd, selle pika päeva lõpuks olen omadega maal mändide all – väike hingetõmme enne uut nädalat. :)
p.s. Mul on kahtlane tunne, et hakkan neid pükse nüüd ülepäeva kandma… Puu peal rippudes need mulle nii hullupööra peale ei läinud, aga kui jalga panin, olin müüdud. Aga mu eriline lemmik on veel see käekott, mis vaatamata oma küllalt keskmisele suurusele mahutab korralikult kraami: sel fotol on mul kotis lisaks muule pahnale ka näiteks teised (loe: madalad) jalanõud. :D

♥♥♥

This week passed by in slow motion, so it was quite refreshing to have such an active day on Saturday. After preparing breakfast we went to find a birthday gift for my friend and then I stepped into Stenders to check out their new Wild Rose range (more about that later). Before going back home we grabbed food from Vesivärava Grill (best burgers in town!) and then straight to the birthday party! Unfortunately we only had 1,5 hours there, since I then had to drive back to town and give a quick interview for a local radio station. Fun though! But now I’m at the countryside, taking a deep breath before another week begins. :)

As for my outfit, I have a feeling that I’ll be wearing these pants every other day from now on… I wasn’t a big fan of them when they were on a hanger, but as soon as I tried them on, I was sold. Also, the bag… This is y Mary Poppins bag. Although the size looks quite average, this bag is SO spacious!
(Visited 13 times, 1 visits today)

11 Comments

 1. KirsikaH 10/05/2015 at 08:31

  Kas kingad on hiljutine ost? Väga ilusad!

  Reply
 2. Anette 10/05/2015 at 10:52

  Nii vinge outfit! :)

  Reply
 3. Anna Elisabeth 10/05/2015 at 14:53

  Kahjuks juba jõulude paiku soetatud, aga selliseid klassikalisi musti kingi peaks pidevalt saada olema. :)

  Reply
 4. Sandra 11/05/2015 at 07:08

  loving this look !

  Reply
 5. Liina 11/05/2015 at 09:12

  Kust leiaks sellise pluusi?

  Reply
 6. Anna Elisabeth 11/05/2015 at 10:21

  Kõikide rõivaste päritolu on alati fotode all märgitud. :)

  Reply
 7. Liisu 11/05/2015 at 20:48

  Pluusi päritolu vist vahele jäänud :/

  Reply
 8. Anna Elisabeth 11/05/2015 at 20:50

  Ei ole, märgitud, et Lindex, aga linki pole seetõttu, et e-poest seda enam ei leidnud, et otse lingiga suunata. :) Kardan, et ka kauplustest on seesama pluus juba otsas, kuid selliseid kergeid hõlmikpluuse peaks praegusel hooajal palju leida olema. Noh, loodetavasti! :)

  Reply
 9. Angeelika Lipp 13/05/2015 at 09:33

  Kas siin on sul Nars sheer glow jumestuskreem peal? Kas sul on kuiv või pigem rasune nahk ja kas alati kasutad seda jumestuskreemi koos puudriga? Ostsin selle jumestuskreemi, kuigi seda väga rasusele nahale ei soovitata, siis alguses oli mõnus kuma sellel, aga peale 3-4 tundi mu nägu läikis jubedalt.

  Reply
 10. Anna Elisabeth 13/05/2015 at 09:36

  Jah. Mu nahk ei suuda ise ka ära otsustada, mis ta täpsemalt on, aga peamiselt normaalne, mõningate kuivemate aladega. Kasutan kõiki jumestuskreeme alati koos puudriga, sest ka puuder-põsepuna on parem peale kanda kui all on koht puudrit juba olemas. Minul hakkab Sheer Glow pikapeale läikima ninal, lõual, otsmikul, kuid kuivemates alades (milleks mul on põsed) püsib normaalne. Ütlen ausalt, et Sheer Glow nimetus on küll kontekstist pisut väljas, sest minu meelest on tegu siiski pigem mati jumestuskreemiga.
  NB! Kui sul on rasune nahk, soovitan alati puudrit kasutada ja kasuks tuleb ka matistav primer. :)

  Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *