Lunch with H&M Studio S/S15

Tänane lõunapaus möödus imeilusas H&M Showroomis, kus vastupidiselt väljas olevale pakasele oli tõeliselt suvine. Mõnus 70ndate atmosfäär, Tex-Mex toit (mis on kõikidest toitudest kõige kiirem tee minu südamesse) ja uus Studio kollektsioon saabuvaks kevadeks ja suveks! Mis mulle kollektsiooni juures meeldis, oli et sellest leiab palju n-ö “kiiksuga” asju: mustreid ja lõikeid, mida igaüks kanda ei julgeks, aga mis ühe korraliku fashionista kappi ideaalselt sobivad. Suuresti Miamist inspireeritud kollektsioon hõlmab endas palju sulgkergeid lendlevaid materjale kimonote ja šortside näol, kontrastiks on juures ka klassikalisi ja sportlikke elemente. Materjalides domineerivad siid, teksa ja jersey, toonides päikeseline pastell, pleekinud roosa, teksa, valge, roheline, tumesinine ja tumepunane. Kogu see kuld ning lille- ja ussimustrid tuletasid mulle igatahes meelde, et õigupoolest on suveni vaid neli kuud! ;)
NB! Kolmandal pildil olev meestekraam olevat David Beckhami isiklik lemmik. ;)

Kollektsioon jõuab Postimaja H&M-i 12. märtsil!
Spent my lunch at H&M Showroom today to check out their new Studio S/S15 collection. It has a very cool Miami and 70s vibe, very summery indeed – feminine silk mixed with sporty jersey, something for everyone. I loved the silky shorts, golden accessories and sunglasses… and of course I loved the food. :D Tex-Mex is a highway to my heart. :)

(Visited 3 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *