New beauty bits from Make Up Store!

Ehkki mu esialgne plaan oli soetada uued meigitooted ühelt teiselt brändilt, polnud nende ainus tore ja sõbralik teenindaja sel hetkel tööl, nii et suundusin hoopis Make Up Store’i. Mitte, et selles midagi halba oleks, sest ma armastan Make Up Store tooteid! Lihtsalt kahju on, kui on bränd, mis sulle meeldib, aga ainus võimalus on osta seda ühest kohast ja ühtede kindlate müüjate käest… Kellest ainult ühe latt pole sinu jaoks liiga kõrgel. Ma ei tea, do you get me? Kas teil tekib vahel ilukauplustes ebamugav tunne?
Vajasin matti põsepuna/päikesepuudrit kontuurimiseks, midagi kulmudele ning uut põsepuna. Olen juba kuude kaupa kasutanud oranžikat põsepuna ja tahtsin vaheldust. “Pernice” on ideaalne igapäevatoon, lisaks sellele näeb selle marmortekstuur lihtsalt nii-nii cool välja!
Make Up Store “Sand” põsepunast kirjutasin kunagi siin. Tegu on peaaegu mati pruuni põsepunaga, mida võib edukalt kasutada ka näo kontuurimiseks. Viimaks, Make Up Store Tri Brow Color on mulle juba ammu silma jäänud, kuid leidsin alati, et milleks mulle kolm puudrit, kui piisab ühest. Eile seda käes keerutades mõistsin, et tegelikult on tegu ideaalse kolm-ühes tootega. Musta matti lauvärvi saab kasutada silmapliiatsi/laineri asemel ripsmepiiril, keskmine pruun sobib täpselt mu kulmudele ja heledaimat tooni saan kasutada mati lauvärvina silmale sügavuse andmiseks… kui mul selleks tuju peaks tekkima. :)
I’ve been using peachy/coral blushes for months and months now and I really wanted to change things up for fall and winter, so I made my way to Make Up Store and picked up their beautiful marble blush in “Pernice”. Along with that I got “Sand”, which is perfect for contouring – it’s almost matte and not orange, so it’s perfect for every time of the year. I also decided to try their Tri Brow Color – I figured that while the middle shade is perfect for my brows, I can use matte black as a very natural eyeliner and the lighter brown as a subtle crease eyeshadow. :) We’ll see how I get along with these things, you might see them popping up in future posts! ;)
(Visited 5 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Svea 06/11/2014 at 14:49

  See põsepuna on mu lemmik :)

  Reply
 2. Epp V 06/11/2014 at 14:49

  oh kõik on väga ilusad värvid, aga Make up Store lauvärvi/põsepunakarbid on nii ebakvaliteetsed. Need, mida viimasel ajal ostnud olen, on kaas küljest ära murdunud. Ja ma tean, et ma pole ainuke… :/

  http://www.cosmeticspower.blogspot.com

  Reply
 3. Anonymous 06/11/2014 at 16:11

  Tõsi, neil on mingid iselagunevad karbid. Mul on absoluutselt kõik alati katki läinud.
  Aga kulmupuuder on mu lemmik toode Make Up Store'ist. :)

  Reply
 4. Anna Elisabeth 06/11/2014 at 16:18

  Sellega pean küll nõustuma, ka mul on pakendid tihti katki läinud. Püüan nendega väga hell olla. :D

  Reply
 5. Svea 06/11/2014 at 20:27

  Ma mõtlesin, et ma olen ainuke, kellel need katki on. Mul on kaks põsepuna ja mõlemal on kaas katki :(

  Reply
 6. helen125 06/11/2014 at 21:34

  Ma olen vist heade asjadega ära hellitatud, sest mulle ei tundu Make Up Store kohe üldse kvaliteetne. Karbid lähevad katki ja sisu ei ole ka nii hea kui on MÄC'il või Jane Iredale'l jms. Vähemalt minu nahal ei jää nende jumestuskreemid kunagi ilusad, pigem nagu krohv, samuti minu akne ajavad need ka hulluks.

  Muidu kas see kulmupuuder on võrreldav nt Artdeco omaga ja kas see keskmine toon on heledam või tumedam nt Artdeco nr 5 toonist?

  Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *