Shopping: Victoria’s Secret

I had some spare time in Gothenburg airport, so naturally I slipped into a mini Victoria’s Secret as well to pick up my favourite perfume from them. Well, actually, since I have way too many perfumes already, I settled for body spray, which I LOVE spraying on before bed and after shower and I also got a rollerball version of the same scent. It looks so pretty and is perfect for carrying around in my makeup bag! :) As I was waiting to pay, another product grabbed my attention: Very Vluptuous Lip Plumper. I love it as a lip gloss (the packaging, scent, texture, shade (“Baby Pink”) are all top notch), but I haven’t really noticed any real plumping effect. Still, as a nude lip gloss, it’s all I can ask for! ;)

***

Mul oli Göteborgi lennujaamas tunnike vaba aega ja loomulikult tähendas see kahte asja: välismaiste kommivarude täiendamist ja Victoria’s Secreti (või noh, selle lennujaama miniversiooni) külastamist. Neil on nimelt lõhn Victoria, mis on üks mu suurimaid lemmikuid! Kuna mul on juba pisut liiga palju täissuuruses parfüüme, võtsin seekord kehasprei ja rollerball parfüümi (189 sek). Esimest meeldib mulle enne magamaminekut peale lasta, teist on mugav meigikotis kaasas kanda. Kassajärjekorras jäi mulle pihku ka nende Very Voluptuous Lip Plumper huuleläige (169 sek). Seni võin öelda nii palju, et mingit plump-efekti ma ei näinud, aga tekstuuri, tooni (“Baby Pink”), lõhna ja pakendi poolest saab see minult 10 punkti! Olen viimasel ajal sõltuvuses kerge läikega nude-huultest ja see on nende saavutamisel imeline abivahend. :)
(Visited 6 times, 1 visits today)

2 Comments

 1. Britu 15/09/2014 at 05:58

  Kuidas VS lõhnadel püsivusega lood on? Ma armusin New Yorgis kahte lõhna ( okei, valetan, kõikidesse), aga jätsin ostmata, sest hinnad olid siiski samad, mis muudel brändidel ja ma ei julge väga osta, ilma et teaks kas püsib ka või tuleb ennast marineerida :D

  Reply
 2. Anna Elisabeth 15/09/2014 at 08:50

  Marineerida, hahaha! :D:D
  Parfüüm püsib väga tublisti peal (tualettveed on püsivuse osas enamasti niikuinii mõttetud), kehasprei püsib paremini kui seda ka riietele või nt kreemitatud nahale lasta. Aga üldiselt need püsivuse poolest teistele alla küll ei jää, on mitmeid veelgi kallimaid parfüüme, mis kaovad nahalt hetkega..

  Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *