V.VI

SHORTS: SEPPÄLÄ / T-SHIRT, HAT: LINDEX / WATCH, BAG: MICHAEL KORS
Ma armastan oma tööd, aga sellistel päevadel nagu eile, ei suutnud ma ära oodata, et tiksuks kätte õhtu ja ma saaks minna välja seda imeliselt sooja suve nautima, mis õnneks uuesti meieni jõudis. Enne otsade kokku tõmbamist tegin endast kiirelt need edevad pildid – teadsin, et kellelgi teisel mu outfiti piltide jaoks aega pole, nii et appi tulid telefon ja showroomis asuv täispikk peegel… Mitte, et ma end täispikkuses pildistanud oleks. Läks kiiruga meelest, sest päike ja palavad Vanalinna munakivid ootasid!
I love my job, but yesterday I couldn’t wait for the time to go faster, because it was SO nice outside! To me, boiling hot weather is nice. It’s the best! Before leaving I quickly snapped these outfit photos of myself, I wanted to show you my new favourite summer hat! It goes perfectly with this simple outfit, don’t you think?

(Visited 3 times, 1 visits today)

10 Comments

 1. Merlin K 06/06/2014 at 11:31

  Mul oli eile täpselt samasugune päev, ei jõudnud õhtut ära oodata! Eks kogu see suvi saab selline olema.. Kontoris istumine ilusate ilmadega on ikka puhas piin. :D

  http://www.merrific.net

  Reply
 2. MK 06/06/2014 at 14:21

  Need püksikud on nii jämedate ning tugevate kintsude jaoks liiga l ü h i k e s e d! :o

  Reply
 3. MK 06/06/2014 at 14:21

  Kas need püksikud pole su jämedate ning tugevate säärte jaoks natuke liiga lühikesed? :o

  Reply
 4. Merili Palmet 06/06/2014 at 17:54

  KUST OTSAST NEED KINTSUD JÄMEDAD ON????? Ei näe kusagil jämedaid kintse ja püksid on ka täiesti maitsekad, kaunis oled nagu alati :) !

  Reply
 5. Pille- Riin 06/06/2014 at 22:25

  Hihi, MK – parimad kommentaarid ever, ma nii naersin – ise küsis, ise vastas. :D Väga mõnus outfit, kaabu/kübar sobib Sulle oivaliselt. Oi ja mu terav silm nägi kaelas ka miskit ilusat, sinine või roheline? ;)

  Reply
 6. Anna Elisabeth 06/06/2014 at 22:27

  Suur aitäh! Sinine on ja kohe varsti näeb ka paremaid pilte! ;)

  Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *