Pretty in purple!

Lilla on üks mu lemmiktoone, mida küüntel kanda, nii et need kolm kauapüsivatuustulnukat Oriflame The One sarjast olid mu küünelakikollektsiooni vägagi teretulnud. Pildil piilub ka lainer, millest jutustan teile peagi lähemalt!

Purple is one of my favourite shades to wear on nails, so these three new additions were very welcome! You can also see a sneak peek of an amazing eyeliner on this photo – I’ll write more about it soon! ;)

(Visited 4 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Gerdel-Gris Sibrik 30/05/2014 at 09:37

  Kas oled juba jõudnud proovida kuidas nende püsivus on? Plaanisin just endale neist midagi tellida, sest üldiselt orifame'i küünelakid päris head

  Reply
 2. Keilit Aedma 30/05/2014 at 09:37

  Jõudsin just mõelda, et oh, ma tahaks ka tellida keskmist, helelillat lakitooni, kui meenus, et oi mul tegelikult ju on juba üks selline! Praegu küüntel tumelillakas toon, aga kohe saab sellest hoopis helelilla! :)

  http://www.keilit.blogspot.com

  Reply
 3. Anna Elisabeth 04/06/2014 at 07:29

  Kahjuks ei saa ma öelda, et ma püsivusega super rahul oleks. Just otstest hakkab see rutem kooruma kui paljud teised lakid. Samas on mul sellise iseloomuga töö ka nüüd, et aina nokitsen…

  Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *