Current beauty favourites!

Mu viimasest lemmikute postitusest on möödunud juba pisut aega, aga taaskord tuli mul tuju häid tooteid teiega jagada. Siin on seekord ka paar vana asja, mida ennegi mainitud, kuid kordamine pole patt, eriti kui tegu on nii heade iluvidinatega. ;) 
BIO2YOU orgaaniline astelpajuga näovesi* tekitas minus taas harjumuse pärast naha puhastamist ka näovett kasutada. Pihustan seda vatipadjale ja saan kätte kõik väikesed kavalad meigijäägid, millest seep ehk jagu ei saanud (nt juuksejuure lähedalt, kust ma üldiselt seebi eemale hoian). Nahk jääb puhas, pehme ja niisutatud (mitte kiskuv, nagu sageli näoveega juhtuma kipub). Mulle meeldib ka selle värske astelpajulõhn ja plusspunktid alkoholivaba ja igati nahasõbraliku koostise eest. Pikemalt saab lugeda BIO2YOU koduleheküljelt siin. 
Make Up Store põsepuna “Sand” on miski, mida kasutan pigem päikesepuudri kui põsepunana. Ehkki kõige kahvatumatel talvistel-varakevadistel kuudel püsis see suurema osa ajast sahtlis, on mõnusad päikeselised kevadilmad selle taas välja meelitanud. Tegu on peaaegu täiesti mati põsepunaga, millega saab väga edukalt ka nägu kontuurida. Teine variant on seda õrnalt diagonaalis üle põsesarnade kanda, et jumele pisut soojust lisada.

Versace Bright Crystal tualettvesi on üks mu läbi aja lemmikumaid. Armusin sellesse keskkooli alguses, kui seda kandis mu sõbranna ja et lõhnamälu on vaieldamatult üks tugevamaid, meenub mulle siiani iga kord seesama sõbranna, kui lõhna endale peale piserdan (tsau, Triin!). Tegu on väga värske lõhnaga, mis, ehkki see nahal just ilmatult kaua ei püsi (parfüüm püsiks ehk kauem), jätab näiteks riietele pikaks ajaks imelise lõhna. Pikemalt ma seda kirjeldada ei oska, aga ma usun, et peaaegu iga naine on juba niikuinii seda vähemalt korra tundnud-nuusutanud. Kui ei, siis on viimane aeg seda teha! ;)

Yves Saint Laurent huulepulk nende Rouge Volupte Sheer Candy sarjast annab huultele imeilusa kerge tooni, lõhnab suurepäraselt, on äärmiselt pehme ja siidja tekstuuriga ja niisutab huuli mõnusasti. Järgmisel korral, kui huulepulga eest ligi 30 eurot välja raatsin käia, tahan ka mõningaid teisi toone, näiteks heledat nude-roosat ja mõnda kärtsumat fuksiaroosat. Hetkel on mul lilla “Iced Plum” ja püüan sellest mitte liiga sõltuvuses olla, sest kreemja koostise tõttu “sulab” see üpris kiiresti. 

Oriflame The One ripsmetušš* täitis kõik mu ootused juba esimesel kasutuskorral. Ehkki sellel on kummist hari (eelistan üldjuhul tavalisi harjaseid), on seda supermugav peale kanda ja ma pean selle suurimaks plussiks pikendamist. Volüümi ehk tihedust võiks see rohkem anda, aga pikkuse, pigmendi ja püsivusega võib rahule jääda.  Igatahes teeb see igati taskukohane vidin silmad ette väga mitmetele kordades kallimatele tušidele.

*tärniga tooted on saadud kingituseks

(Visited 3 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Tuuliki 25/04/2014 at 12:16

  Ostsin ka tänu sinule oriflame ripsmetušši ja olen rahul :) . Aga kui esimese kihi peale panin , siis mõtlesin küll , et ah ei olegi nii hea , aga mida rohkem kihte lisasin seda paremaks läks . :)

  Reply
 2. imbi 25/04/2014 at 20:38

  Oioioi, kõik astelpajuga läheb siin peres alati loosi. Äratasid tõsist huvi!

  Reply
 3. Triin 25/04/2014 at 20:38

  Kalli-kalli!!!

  Reply
 4. Ann-Jennifer Veedler 25/04/2014 at 20:38

  Mulle meeldib Avoni ja Oriflame ripsmetuššide puhul see, et neid on nii lihtne eemaldada :)

  Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *