XXIII.II

BOOTS: JEFFREY CAMPBELL / JEANS: LINDEX / JACKET: ONLY / SCARF: ZARA / BAG: MICHAEL KORS

Terve tänane päev möödus ehitus- ja sisustuspoodides, valisime kontorisse seinavärvi välja, soetasime lõpuks (!) tolmuimeja ja veetsime tükk aega ka voodilinu valides. Kes oleks arvanud, et sellised asjad võivad huvitavad olla… Aga on! Oma pesa punumine on üks lahedamaid asju, mida ma iial teinud olen, nii innustav on vaadata, kuidas iga päevaga muutub kõik üha hubasemaks ja kodusemaks!
Homme on mul aga vaid pool päeva vaba, sest õhtu veedan ma tööjuures, kus kommenteerin koos Cosmopolitani moetoimetajaga liveis presidendivastuvõtu kleite. Kuna kleidid on ainus põhjus, miks ma iial seda kätlemist olen jälgida viitsinud, usun, et see saab olema väga huvitav kogemus. Loodan vaid, et mul sõnad otsa ei saa. Mind tundes ei tohiks seda juhtuda… ;D

Today we spent the whole day shopping for our home. We got paint, new beddings and a few decorative bits as well. It has to be one of the best things I’ve ever done: building and decorating my own home with the person I’m sharing my life with! As for the outfit – it’s simple and very me, I LOVE over-sized scarves and although I almost never wear blue jeans, but sometimes I just feel that I can’t be all black all the time. :D


(Visited 3 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Klaudi Kuznetsova 23/02/2014 at 20:26

  Meil on kogu ehitusprotsess alles pooleli…ehk isegi seinad ei ole püsti aga ma juba ka aktiivselt uurin erinevaid ajakirju ning lõikan välja nende esemete pilte, mis mulle meeldivad. Seega nõustun, et oma pesa punumine on ikka väga mõnus kuigi vahel ka närve kulutav tegevus :)

  PS! Ilusad pildid :)

  Reply
 2. Anette 23/02/2014 at 20:37

  Haha, sa ei ole ainus, kes presidendivastuvõttu ainult kleitide pärast vaatab:D

  Reply
 3. Mery-Kristi Mõttus 24/02/2014 at 10:28

  Su pildid on alati nii ilusad ja seetõttu mõtlesin küsida, et kas selline postitus tuleks kõne alla, kus räägid täpsemalt pildistamisest ja piltide töötlusest ?

  Reply
 4. Anna Elisabeth 02/03/2014 at 19:24

  Suur aitäh! Ma töötlen oma pilte iga kord erinevalt, krutin kontraste jms asju üpris suva järgi, sest tehniline taip mul puudub. Ma poleks vist seega kõige adekvaatsem teisi õpetama. :D

  Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *