Style Crush: Karmen Pedaru

Minu seekordne crush on meie oma kodumaalt pärit maailmakuulus modell Karmen Pedaru, kes, kui ma nüüd ei eksi, peaks olema minuga umbes sama vana. (Väike check – jah, meil on umbes kolm kuud vahet ja Karmen on noorem. Sellel mõttel ma pikemalt ei peatuks, muidu tuleb mul see sama-vana-kui-mina-ja-nii-palju-saavutanud-aga-mina-ma-teinud-olen moment. :D) Igatahes, vähe sellest, et Karmenist on tehtud suisa jumalikke fotoseeriaid, paistab, et ka tüdrukul endal on stiilitaju paigas. Julgen pakkuda, et ta on inspiratsiooni saanud ka Kate Mossilt – lohakalt šikk stiil on neile mõlemale omane, rääkimata mustadest skinnydest, nahast ja uhketest kasukatest, mida võib kummagi seljas sageli näha. Kadestusväärne on ka Karmeni üks lemmikuid aksessuaare: must Chaneli kott.

Karmen is a supermodel from Estonia and she seems to be everywhere at the moment. On all the stages and magazine pages… I really love her style. Her main favourites seem to be black skinny jeans, black leather, fur, leather boots and of course this gorgeous Chanel bag. I absolutely love the lazy chic look she so effortlessly wears!


(Visited 9 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Stella K. Wadowsky 30/01/2014 at 21:41

    Oh, kõige ilusam Eesti tüdruk maailmas! Nii armas pildisari :)

    Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *