My Nail Polish Collection

 Ma ei ole kõige suurem küünelaki-inimene. Mulle meeldivad ilusti lakitud küüned ja küünelakipudelid on kauplustes ühed ligitõmbavaimad puhtalt oma välimuse poolest, kuid suuremat nõrkust mul nende suhtes arenenud pole. Seetõttu on ka mu kollektsioon üpris tagasihoidlik.Olen aja jooksul enam kui pooled oma lakid tööle viinud, kus meil on suur küünelakiriiul, need on aga lakid, mida ma nii väga jagada ei raatsi. Hetkel tunnen, et mul on olemas peaaegu kõik, mida ma “vajan” – puudu on veel tõeliselt hea pealislakk ja nude-toon, mis kataks juba kahe kihiga piisavalt. Soovitused on teretulnud!
Nagu siit postitusestki välja tuleb, on mu lemmik küünelakibränd OPI. Mulle sobivad nende küllalt suured pintslid, ühtlasi on mul mõni OPI lakk olnud juba kolm aastat, ilma et see paksuks ja kleepuvaks oleks muutunud.
Veel häid küünelakke: Rimmel 60 Seconds (hea katvus ja väga mugav pintsel), Maybelline Colorama (soodne hind, väga lai värvivalik), China Glaze (sarnane OPI-le), Mavala (imeilusad toonid, hea katvus ja püsivus), Avon (lai värvivalik, soodne hind, hea püsivus). 
 China Glaze “Blue Year’s Eve”, Make Up Store “Anders”, OPI mini “Fly”

 OPI “Suzi & the Lifeguard”, OPI “Bubble Bath”, OPI “Pink Friday”

 OPI “Big Apple Red”, OPI “The Spy Who Loved Me”

 OPI “Done Out in Deco”, Revlon “Facets of Fuchsia”, Maybelline Colorama No. 104

 Maybelline Colorama No. 155, OPI mini “Did It On ‘Em”

 Collistar “Nero”, Dior “Gris Trianon”

 OPI “Silver Shatter”, OPI “Lucerne-tainly Look Marvelous”, Maybelline Colorama Brocades No. 220
Avon Nail Experts Base Coat, OPI Top Coat

Kui teil on mõne laki kohta küsimusi (kui kattev, püsiv vms), siis jätke need kommentaaridesse ja vastan hea meelega. Ma ei tahtud postitust igast lakist rääkides liiga pikaks venitada. :)

(Visited 26 times, 1 visits today)

27 Comments

 1. Mettel Ray 05/01/2014 at 14:31

  Revloni omad on minu arvates head (hetkel oman kolme) aga mu lemmik on Essie, mida ma Rootsis elades järjekindlalt ostsin. Nii palju kui ma otsinud olen, ei ole Essiet Eestist leidnud – jube kahju muidugi, sest siiani pole ükski nende lakk mind alt vedanud.

  http://sei7se.blogspot.com/

  Reply
 2. 27vol 05/01/2014 at 15:03

  Kas OPI pealislakk pole hea? L`Orealil on geelipõhimõttel pealislakk, mis paneb värvi veel rohkem särama ja püsima, seda ehk soovitaksin. Mulle kohutavalt meeldivad su OPI kaks helebeeži küünelakid, nii minu teetass! Ise soovitan OPI matti pealislakki, sellega saab väga omapärase tulemuse. :)

  http://www.cosmeticspower.blogspot.com

  Reply
 3. Johanna 05/01/2014 at 15:46

  Kui kaua umbes püsib peal Make up Store'i lakk? :)

  Reply
 4. kerli 05/01/2014 at 19:02

  Lemmik pealislakk on Essie "Good to go". Tegu on kiirkuivatava pealislakiga, mis tõeliselt töötab, peale paari minutit võib juba rahus tavatoimetusi teha :) Soovitan soojalt

  Reply
 5. Kristina Rutšjevskaja 05/01/2014 at 19:03

  Ma olen viimasel ajal proovinud erinevaid Colorama lakke ja minu meelest on need oma hinna kohta vägagi head. (: Väga ei julge proovida kallimaid firmasid, aga oleks huvi Diori jms vastu.

  Reply
 6. Miss K 05/01/2014 at 19:03

  sinu kollektsioonist tekitab minus enim kadedust Diori lakk – lihtsalt võrratu toon!!!!

  Reply
 7. Sandra R 05/01/2014 at 19:03

  Mu kindel lemmikbränd on Rimmel. Mul on vist 20 Rimmeli küünelakki ja siis 3-4 mingit muud. Rimmeli pintslid on hea ja minu küüntel püsib Rimmel kõige kauem :) Olen proovinud ka Essie küünelakke, mida kiidetakse, kuid see ei püsinud peal üldse kaua ja katvus polnud ka eriti hea.. Isegi Diori kallid küünelakid jäävad minu silmis alla Rimmeli omadele :P Vot nii suur Rimmeli fänn olen :D
  OPI on muidugi ka hea :)
  Kui otsid tõeliselt head pealislakki, siis soovitan ka Rimmeli omi proovida :) Ma olen alati rahule jäänud ;) Hind on ka väga mõistlik!

  Reply
 8. Claire 05/01/2014 at 19:03

  Gorgeous collection, I've tried to get my hands on OPI Done Out In Deco for years, it's very hard to come by! I've actually just picked up the Maybelline Knitted Gold shade because I saw it on your blog, so thank you it's stunning :)
  http://wwwclairabelle.blogspot.co.uk/

  Reply
 9. Agnes .A 05/01/2014 at 19:03

  Minu siiani parim pealislaki leid on L´Oreali kiirkuivatav pealislakk. Kui ma mainin mehele, et olen kohe valmis, ainult küüned veel lakkida, siis ta ohkab ja ütleb, et me sel juhul ei jõuagi kuhugi. Selle pealislaki kasutamise järel ta aga imestas, et kas juba lakitud.
  Nude toonidest on mu lemmik Maxfactori Glossfinity sarjast toon nr 25 – Desert Sand.

  Reply
 10. MerilyŠ 05/01/2014 at 20:18

  Pole just "tõeliselt hea", aga minul ajab pealislakina asja ära Maybelline'i Color Show läbipaistev lakk, mis veidi roosakas paistab. Olen kallimaid pealislakke proovinud, aga ükski pole mind uuesti meelitanud ostma, sest kord on nad mullitanud, kord järgmisel päeval lihtsalt kilena maha koorunud. Maybelline'i ilmselt-mitte-pealislakiks-mõeldud lakk aga püsib hästi :)

  Reply
 11. Anastassia 05/01/2014 at 20:18

  Päris hea nude-tooni saad leida Lumenest. Hind on alla 5 eurot, müüakse Prismas.
  Lumene Natural Code mini nail polish, #6 Nude Charm

  Reply
 12. Kristiina Anvelt 05/01/2014 at 20:18

  OPI pealislakk on üle prahi. Kasutan ühte ja sama pudelit juba viiendat aastat ja nüüd lõpuks on paksemaks ja venivaks muutunud. Pingutustega kandsin ta jõululaupäeval Maybelline Colorama kuldsele lakile, mis tavaliselt üle kahe päeva ei püsi ja küüned olid peaaegu veatud 6 päeva. Olin väga hämmeldunud.

  Reply
 13. imbi 05/01/2014 at 22:07

  Väga ilusad lakid, aga tagasihoidlikkusest on küll asi kaugel, mul pole elu jooksul ka nii palju lakke kokku olnud :D

  Reply
 14. Mari 05/01/2014 at 22:07

  Essiet on müügil kaubamajas ja Stockmannis.

  Reply
 15. Liina 06/01/2014 at 12:12

  Minu arvates parim pealislakk on Essie Good to Go. Pediküürija küsis, et kas mul on geellakk peal. Tõeliselt hea püsivuse annab ja kuivab kiiresti.
  Veel on mul Mereneid geeljas pealislakk (UV),aga minul UV lampi pole ja pole ka kavatsust seda soetada. Ilma see küll mingit erilist püsivust ei anna, aga samas kuivab tunde.

  Reply
 16. Berit. 06/01/2014 at 19:45

  Äkki mäletad kust ostsid OPI ''Bubble Bath'' – olen otsinud Kaubamadest aga pole leidnud. Võib-olla ma lihtsalt ei oska otsida? :D
  Ilusat blogimist : )

  Reply
 17. tryui 06/01/2014 at 22:13

  Sul on ilus valik. Nude toone saab hästi peale kanda, kui kannad kahe värvilise lakikihi vahele matt pealislakki (näiteks LCN). Matt pealislakk ise kuivab üliruttu ja teist värvikihti on palju lihtsam peale kanda, samuti jääb ühtlasem. Kasutan sellist varianti kõigi pastelsete lakkide puhul.

  Reply
 18. Berit. 07/01/2014 at 16:53

  This comment has been removed by the author.

  Reply
 19. Anna Elisabeth 08/01/2014 at 09:29

  See konkreetne lakk püsivusega ei hiilga, sest selles on küllaltki suured glitter-tükid, mis kipuvad lahti murduma.

  Reply
 20. Anna Elisabeth 08/01/2014 at 09:31

  I got mine more than a couple of years ago now, I hope you can still find it! :)

  Reply
 21. Anna Elisabeth 08/01/2014 at 09:33

  Ma sain selle kingituseks. OPI lakke leiab lisaks Kaubamajale ka nt beautybay.com lehelt. :)

  Reply
 22. helenk 08/01/2014 at 20:42

  kust seda brocadesi küünelakki saaks ? pole kuskil eestist veel leidnud :)

  Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *