Lovely NÜMPH!

Eile astusin korra Stockmannist läbi ja üks väljapanek püüdis koheselt mu tähelepanu. Lähemal vaatlusel selgus, et tegu on Taani brändi NÜMPH disainiga. Mu lemmikuteks said ülemise rea roheline jakk ja alumise rea roosa pluus. Viimane oli täna kokkusattumusena mu kolleegil seljas, kombineerituna pehme valge kudumiga. Lahe on avastada uusi brände, eriti kui nende toodang on julgem ja silmapaistvam kui see, mida me muidu näeme.

Yesterday, while wandering around in Stockmann, a very eye-catching set of clothes caught my eye and as I looked closer, I saw that it’s by a Danish brand NÜMPH. I especially loved the dark green jacket and also the neon pink shirt. I love discovering new brands to keep my eye on! 


(Visited 5 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Mari-Liis Suvi 29/01/2014 at 19:49

  Mina ostsin pluusi 14€, kõik oleneb kus-mis-millal…

  Reply
 2. Kätlin Potter 29/01/2014 at 23:16

  Jah ma olen töötanud second hand poes ma tean, et saab ka odavamalt aga siiski on see kallis, minu jaoks.

  Reply
 3. Miina 30/01/2014 at 12:19

  mul on üks äge kleit Nümphi oma, pärit Saksamaalt.

  Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *