bits & pieces

Viimased nädalad on läinud nagu linnulennul… Ma tõesõna olen kindel, et homme on juba jõulud, sest mulle pole veel täielikult kohale jõudnud, et detsember algas, ometi on juba 5. kuupäev… Nädalavahetusel on mul plaanis pisut kodu kaunistada, nii et loodetavasti saan peagi jagada uut koduteemalist postitust, seekord siis jõuluteemalist. Instagram, kus hoian kõiki  üsna järjepidevalt toimuvaga kursis, on jäädvustanud nii mõnegi viimase aja märksõna. Näiteks mu vaikselt valmiva magamistoa, jätkuva smuutiarmastuse, ilusaid detaile ja noh… Selle, et ka vannis seistes võib endast pilti teha, kui tuju on selleks õige. :)

A few little Instagram snaps that I’ve taken lately… It’s been all busy-busy in my life, so I’m glad that I can use my phone to gather some memories. :)

SELFIE BEFORE A PARTY / SOFIA IN OUR SUNNY BEDROOM
MINIMAL MONDAY / A BEAUTIFUL WATCH FROM AVON

LAST BITS OF FALL  / A SELFIE IN A BATH TUB – IT’S A NEW TREND, HAVEN’T YOU HEARD?
A STATEMENT NECKLACE FROM LINDEX / DID MY COLLEAGUE’S HAIR

A MULTI-PURPOSE SCARF / SMOOTHIE TIME
ANOTHER SELFIE / NEW FAVOURITE SLEEP PRODUCTS FROM AVON
(Visited 3 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Eneli 05/12/2013 at 12:00

  Seekord kuidagi väga mõnusad pildid! :)

  Reply
 2. krissu0 05/12/2013 at 12:54

  Sa oled nii tohutult ilus, et isegi tavalisi selfisi võiksin ma vaatama jääda. :D

  Reply
 3. T. 05/12/2013 at 19:23

  See vanni pilt on ikka nii äge , oled seal nii rõõmus ja ilus :)

  Reply
 4. Anonymous 05/12/2013 at 19:23

  Mitte, et sa oleksid paks olnud ennem.. aga praegu vaatasin , et sa oled niipeeeenike ikka nagu oleksid täiega kaalust alla võtnud.. Sa oled ikka kuradima ilus neiu :) . Mulle meeldib su blogi, väga ! :) EDU !Jätka samas vaimus !

  Reply
 5. Anna Elisabeth 05/12/2013 at 19:24

  Haha! :D Ma ei ole enda arvates väga alla võtnud, aga siin on vast lihtsalt poos selline. :) Aga aitäh ja mul on nii hea meel, et mu blogi sulle meeldib, plaanin loomulikult samas vaimus jätkata. :)

  Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *