New Yorker now in Tallinn city center!

Viimased 4 fotot/Last 4 photos: Erik Riikoja

New Yorker avab uue kaupluse Postimajas, nii et enam pole kesklinna elanikel vaja väga kaugele sõita, et nende kaubale pilku peale heita. Mina tegin seda mõningate teiste ajakirjanike ja blogijatega juba täna, ametlikult avatakse kauplus homme, 26. oktoobril! :) Veetsime mõnusa õhtupooliku riietega tutvudes, suupisteid nautides ja omavahel tutvudes. Saime endaga ka midagi kaasa valida ja näitan teile enda valikut üsna pea! Piltidel on minuga heledapäine Mari-Liis ja roosapäine Sandra. :)

New Yorker will open a new store in Tallinn city center tomorrow! Me and a few other bloggers/journalists got a chance to check the store out before everyone else – we had a fun night with good music, yummy snacks and great company! :)
(Visited 16 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. L' 01/11/2013 at 14:01

    This comment has been removed by the author.

    Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *