bits & pieces

Viimasel ajal on päevad kuidagi eriti kiirelt möödunud, nii et tahtsin teiega jagada mõningaid kiireid Instagrami hetki, alustades imehea Froyo maiustusega Stockholmis, jätkates mu ilusa miniperekonnaga ja lõpetades rõõmuga, mida tekitasid minus mu elu esimene M.A.C-i huulepulk (“Rebel”) ja võimalus Victoria’s Secreti tooteid oma silmaga näha ja proovida. Arlanda lennujaamas on neil nimelt pisike butiik täitsa olemas – tilluke küll, aga üpris laia kosmeetika ja parfümeeria valikuga.

Just a few Instagram snaps. Sharing my love for frozen yoghurt, my beautiful little family and my first ever M.A.C lipstick (“Rebel”). I also visited a small Victoria’s Secret boutique at Arlanda airport. It was tiny, but had a wide selection of perfumes and cosmetics.

You can follow me on Instagram daily via @annnaelisabeth!

(Visited 5 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Mari-Liis Suvi 07/10/2013 at 17:51

  Mulle meeldib su miniperekond! Tahtsin juba öelda kiitsakas :/

  (xD)

  Reply
 2. Epp 07/10/2013 at 18:16

  Kui viitsid, näita meile lähemalt, kuidas see huulepulk töötab :) mac on nii hea kosmeetikafirma, aga millegi pärast pole ühtegi huulepulka veel soetanud (kuigi nendega nad kuulsad on), ei taha vist kohe seda raha välja käia… AGA kui lõpetaks nende suvaliste vidinate ostmise, hoiaks raha kokku ja äkki siis ? :)

  http://www.cosmeticspower.blogspot.com

  Reply
 3. Anna Elisabeth 08/10/2013 at 09:42

  Usun, et kannan seda lähiajal ohtralt ja näitan seda teile isegi liiga palju, nii et no worries! ;)

  Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *