Honeymania is here!

The Body Shopil on uudiseid! Juba järgmisel nädalal jõuab poodidesse nende uusim tootesari Honeymania – bränd, mis on tuntud oma imeliselt niisutavate kehatoodete poolest, pistus lõpuks potsikutesse-pudelitesse ka ühe niisutaivama ja pehmendaivama koostisosa: mee! Mul oli võimalus sarja juba enne selle poodi jõudmist oma silmaga näha ja oma ninaga nuusutada (? :D). Nimelt seadsin ma neljapäevahommikul sammud Food Studiosse, kus me sõime imehead meeteemalist hommikusööki ja saime tutvuda kõigi nende mesiselt kollaste toodetega.

Ma ootasin, et need tooted lõhnaks täpselt nagu mesi. Nende kookosetoodetel on puhas kookose lõhn, greibil greibi oma jne… aga nende toodete aroom on pigem lilleline. Ütlen ausalt, et minu jaoks oli see kerge pettumus – ootasin midagi väga mahedat ja mesist, aga lillearoom on kindlasti see, mis esmasel nuusutamisel kõige tugevamalt esile tungib. Kui tooteid veidi oma nahal proovisin, olin aga meeldivalt üllatunud – sissetöötamisel (kreem imendumisel, kehakoorija hõõrumisel jms) maheneb lillelõhn ja mesi tuleb rohkem esile. Soovitan tungivalt kõigil ise tooteid nuusutama-proovima minna – arvan, et minu esmase kogemuse rikkusid ehk ära teistsugused ootused. Elukaaslane ütles näiteks kohe, et neil on just tugev meelõhn…

Sain neli toodet ka endaga koju kaasa. Ma pole ühessegi veel sõrmi sisse pistnud, sest mul on hetkel avatud liiga paljud kreemid-dušigeelid-huulepalsamid, nii et arvustusi ma veel anda ei saa. Nii palju võin öelda, et kehavõi on pisut vedelama tekstuuriga kui The Body Shopi teised superniisutavad kreemid (shea, kookos jms), kehakoorija on kreemjat laadi (The Body Shopil on nii geeljamad-vedelamad kui pisut paksemad kreemjad koorijad, sõltuvalt sarjast) ning dušigeel näeb vähemalt pudelist vaadates välja nagu ehtne mesi. :)
Minus tekitas enim huvi hoopis selle sarja vannisula – suures potsikus väga mesise välimusega toode. Usun, et lähen seda millalgi ise lähemalt uurida. Nüüd, kus mul on uues kodus vaid vann ja otsest dušivõimalust pole, olen ma iseäranis huvitatud kõigist toodetest, mis lubavad vannielamuse mõnusamaks teha. :)

Honeymania sarjas on kehavõi, kehakoorija, dušigeel, seep, vannisula, huulevõi ja tualettvesi. Mida teie esimesena proovima lähete? :)

The Body Shop has some great news! They’ve captured one of the most moisturising ingredients into their body products and now intrudoces a whole new range of products. Honeymania has everything they usually carry in their ranges. The body butter is a must-have when it comes to The Body Shop, but there’s also a creamy body scrub, a shower gel that looks exactly like honey and a bath melt that promises to leave your skin baby soft! I got a few products to try out myself. I was expecting the products to smell exaclty like honey, but I must say that flowery notes have more power in those products – the honey scent comes out more once you’ve worked the product in. I have yet to try these products out and I’ll let you know if there are any new favourites!

“Are you done with this paper bag now? Can I haz it?”
(Visited 5 times, 1 visits today)

11 Comments

 1. Eneli 15/09/2013 at 14:02

  Viimane pilt on super armas! Kiisu on jõudsalt ja tublisti kasvanud! :)

  Reply
 2. Preili E. 15/09/2013 at 15:36

  Need tooted näevad nii mõnusad ja ''pehmed'' välja! Enim pakub huvi just kehavõi ja huulevõi, seega ei jõua ära oodata mil neid proovida saab :) Ps! Kiisu on üliarmas.

  Reply
 3. Liiina 15/09/2013 at 15:36

  Ootan suure uudishimuga! Kindlasti kavatsen proovida kehavõid ja võibolla ka huulevõiet :)

  Reply
 4. Elisabeth Härma 15/09/2013 at 21:27

  Hehe, kiisu on nii rahulikult pildile jäänud, õnnestuks mul vaid oma loomake ka nii pildile sättida. :)
  Seda kehakoorijat tahaksin ma küll proovida, pildi peal tundub pehme nagu pilveke. :)

  Reply
 5. Liis Raaga 15/09/2013 at 21:27

  Käisin ka just kehavõid nuusutamas ja see oli "NIIIII" hea, ise kavatsen soetada tualettvee sest mesi lõhnaõlis on midagi täiesti teistsugust! :)

  Reply
 6. Anna Elisabeth 16/09/2013 at 10:36

  Usu, see on väga harv juhus kui ta niimoodi paigal on. :D

  Reply
 7. Ann 16/09/2013 at 17:02

  Kass on sul küll üks armas paharet :)

  Reply
 8. Gretel 16/09/2013 at 20:12

  Omg, tahan kõiki juba kohee. On head ka?

  Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *