Sushi and sunset!

Pärast erinevates sisustuspoodides köögitoolide, diivanite ja voodite vaatamist, õhtul Bauhausis liivapaberite, värvirullide võrdlemist ja Euronicsist pesumasina ning külmiku ostmist otsustasime Linnariga veidi puhata – tõime Sushi Catist sushit (sõitsime selle pika maa peamiselt  imehea miso supi pärast, mille nad alati kaasa annavad) ja läksime Pirita muulile istuma. Oli imemõnusalt soe  õhtu ning alles loojumisele mõtlema hakkav päike paistis eredalt silma – sellest ka minu “tige” ja deep pilk viimasel fotol. :D See oli ühtlasi esimene kord, kui me jõudsime reaalselt aja maha võtta ja veidi koduümbruses asuvat loodust nautida. :)

p.s. Sain täna uude koju interneti ja mul on väga-väga hea meel teiega tagasi olla! :)

(Visited 3 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Liina 04/07/2013 at 08:38

    Õhtu Bauhausis kõlab nagu meie oma (:

    Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *