Couture Styling by Kérastase

Kui varem pole ma välismaistele pressiüritustele eriti jõudnud, siis eile otsustasin liituda Polhem PR-ga Riias Kérastase showl.. Hommikul oli kiire, nii et “nägu sai pähe” alles veidi enne Eesti-Riia piiri.

Oleks keegi mind varem hoiatanud, et tegu on algusest lõpuni venekeelse showga, kust puudub tõlk, oleksin enne terve päeva röövivat bussisõitu kaks korda järele mõelnud, kuid kahjuks selgus see tõsiasi alles show alguses. Oli küll lahe jälgida laval toimuvat, kui juuksurid modellidele kauneid soenguid tegid, kuid kui nad jagasid nippe ja nõuandeid, kuidas mõnda soengut saavutada ja mingit kindlat toodet kasutada, läks see info minu jaoks kaduma. 
Kõigile anti lahkudes kaasa ka kingitus ühe täissuuruses toote näol, mida laval esitleti. Mina Sain Kérastase K Forme Fatale volüümiandva juuksegeeli. Proovin kindlasti järele, laval oli toote efekt küll võimas ja vähemalt kirjelduse järgi näib, et see toode võiks minu juustele sobida. :)
(Visited 3 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *