VIII.IV.

boots: Steve Madden, bag: Alexander Wang Rocco replica, parka: Zara, scarf: Mohito

Paar päeva tagasi hõisati, et kevad on lõpuks saabunud ja eile olid kõigil jälle tutimütsid peas. Olen ilmselgelt pahane, aga keeldun uuesti talvejopet selga panemast ning asendasin selle veidi õhema parkaga. Äkki siis talv näeb mind vaadates, et tema aeg on ammu ümber…
We had spring for a week and now it’s all snowy again. To say I’m pissed off would be an understatement. I refuse to put on my winter coat again and I replaced it with this military style parka from Zara. Leather jacket will be my next step, I will NOT put on my winter coat again, I’m done with it.
(Visited 2 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. stellarium 08/04/2013 at 20:49

    Me kuulasime kodus jõululaule, vaatasime Beatrix Potteri jõulumuinasjuttu ning ma tundsin lumest siirast rõõmu. Püüdsin endale luisata, et jõul on kohe käes ja … jõulumees tuleb ka. Hommikul äratas aga kõle reaalsus ja talvemuinasjutt oli kadunud. Sinu käekott on imeilus valik. Igakord tööl imetlen seda. Kui kaua see Sul nii hästi on vastu pidanud?

    Reply
  2. Anna Elisabeth 08/04/2013 at 20:50

    Ostsin selle 2011. sügisel ja ise ka imestan, et siiani täiesti terve ja kulumisjälgedeta. :)

    Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *