Good things come in small packages…

Raven skull necklace: Regal Rose, £11

Kes minu maitset vähegi tunneb, teab, et see ehe sobib mu kaela, nagu rusikas silmaauku. Kui seda internetis nägin, otsustasin sel samal hetkel, et pean samasuguse KOHE endale saama. Mu “kohe” venis kaheks nädalaks, sest pakki tuli mõnda aega oodata, kuid see oli seda väärt. Minul ja sellel ehtel seisavad ees head ajad. ;D
p.s. Regal Rose ehted on imelahedad ja ma tahaks neist umbes iga teist… Piiluge ise www.regalrose.co.uk!

As soon as I saw this necklace online, I knew that I had to have it right then and there. Well, I had to wait for two weeks, but it arrived today and I’m in love. Oh, dear raven skull, we have some fun times ahead. ;)

(Visited 3 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Liina 09/04/2013 at 07:50

  Parem oleks, et see Sul täna kaelas on (;

  Reply
 2. Anonymous 09/04/2013 at 08:59

  Oi ma juba mitu nädalat jaman PayPaliga, et endale sealt lehelt üks iludus saada. Mul on PayPaliga üks varasem probleem ja kuna see on kahjuks RegalRose lehel ainsaks maksmisvariandiks, siis mõtlesin, et see ehe on väärt jama äralahendamist :) Tuleks lahendus nüüd ainult kiiresti…

  Reply
 3. Anonymous 09/04/2013 at 12:20

  Kas sa valisid muidu selle saatmisviisi ka juurde, et pakki saab jälitada või tuli ka standard variandiga kohale?

  Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *