Tuesday in Oslo!

You have to forgive me, it was my last day in Oslo and I just didn’t think about taking pictures… Just a few snaps with my phone, but that’s all. The main focus was on shopping (I love Karl Johan St!). I was really happy that I managed to get something that I really wanted from BIK BOK by Marianna collection and I’ll make an outfit post about that soon. Actually, there will be many outfit posts coming up, since I got some really nice stuff. :)

Andke mulle andeks, aga oma viimasel päeval siin meenus mulle pildistamine vaid mõnel üksikul hetkel  – põhifookus oli Karl Johani tänaval poodlemisel. Tean, kõlab nagu me siin muud ei teekski, aga meil pole võimalik sel korral kuhugi kaugemale sõita ja õues on liiga külm, et oma lõbuks ringi jalutada. Tänase päeva leiud olid kindlasti ühed parimad, kuid nendest teen postituse homme-ülehomme. Sain näiteks midagi ägedat ühe Soome blogija Marianna (mariannan.costume.fi) kollektsioonist, mille ta BIK BOK-iga tegi. ;) Olge valvel, sest iga siit leitud ese väärib juba omaette outfit-i postitust. :)
Õhtu veetsime tädi juures – ta küpsetas meile imehead Norra hiidlesta. Homme sõidame juba tagasi – mul on hea meel jälle oma kallima kõrval olla ja ta Norra kommidesse uputada, kuid samas on kahju mõelda, et näen oma kaht lemmikpõnni järgmine kord alles suvel. :(

Mul on kahju, et sellest reisist blogimine ei kukkunud välja päris nii, nagu ma planeerisin – tahtsin ju kõike teha, näha ja pildistada ning teiega jagada… Aga et ma veetsin suurema osa ajast jope, kampsuni ja teksadega, mille all oli veel villane pesu, siis ei tulnud siit mingeid outfit‘e. Kuna ma ei raatsinud väljas külmaga pidevalt kaamerat välja otsida või vastupidi – jätsin kaamera maha, sest seda on raske terve päev ringi vedada, ei tulnud siit ka väga palju pilte… Soojal ajal reisimine on ikka mõnusam, vähemalt blogi mõistes, kui nii võib öelda. Aga see oli minu supermõnus puhkus sugulaste keskel, millest küll killukesi jagasin teiega ka, kuid suurem osa jäi enda südamesse. :) Loodan siiski, et teile meeldisid mu väikesed Oslo-postitused. :)

(Visited 6 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. stellarium 15/01/2013 at 22:22

  Meeldisid? Aga muidugi! Oli, mida igal õhtul oodata. Päeval käisin ka juba piilumas, kas on lisa :D

  Reply
 2. Kairy 15/01/2013 at 22:28

  Mina väga ei kurda. Vaatamata külmale ilmale tuli väga palju lahedaid postitusi ning endalgi tekkis taas kihk Norra poole suund võtta kuna viimasest korrast on juba liiga palju aega möödas. Sul on väga mõnus blogi mida on alati põnev lugeda. Aitähh!

  Reply
 3. Anonymous 16/01/2013 at 09:17

  Tee tagasijõudes postitus ka sellest, millised riided kaasa võtsid, aga mida mitte kordagi kanda ei saanud (või on lihtsam teha nimekirja neist riietest, mida kandsid :D )

  Aga mulle meeldisid need Oslo-postitused väga.

  Reply
 4. Anonymous 17/01/2013 at 10:46

  Väga toredad reisipostitused ja üldse mu lemmik eesti ilublogi!!

  Mul oleks aga ka üks offtopic wish – ootaksin väga arvustust (mille vist ka kunagi lubasid teha) Lumene natural code Keep it Cool kreemist ja sellest sarjast üldiselt :) Olen pikemalt selle sarja vastu huvi tundunud, aga olen ka endale lubanud, et niisama uusi potsikuid koju ei ahnitse..

  Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *