baby, it’s fall


Swan Lake ;D

I had a really nice walk in Kadrioru park with my friend today. It was the perfect fall weather and everything was filled with gold. Our walk ended in Gourmet Coffee on L. Koidula St. with some bruschettas, soup and tea.
Käisin täna Triinuga Kadrioru pargis jalutamas. Ehkki õues on juba üsna jahe (kahetsesin kinnaste koju jätmist), oli meil ilmaga imeliselt vedanud, sest kõik oli sügiseselt kuldne ja päike polnud kade. Lõpuks soojenesime tee, supi ja bruscettade abil Gourmet Coffee’s üles. Kui keegi peaks sinna sattuma (asub L. Koidula tänaval), siis soovitan kindlasti hummuse, brie juustu ja salsaga bruschettasid proovida. ;)
(Visited 2 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Grete 06/10/2012 at 20:38

    Muinasjutuline! Kahju, et ma seda ilma ei saanud nautida.. Loodame, et tuleval nädalal juhtub seda veel! ( Homme ma ju jälle inside a big hauss )

    Reply
  2. Anna Elisabeth 06/10/2012 at 20:42

    Uu, kusjuures ma käisin täna ka big haussis, aga sa olid PS-st uttu tõmmanud, ainult su kaabu ootas sind nukralt. :D

    Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *