Back to school!

This is my second year in Reviewer-Editor BA – I’m back after a year long break, which I needed for my job. Full time job mixed with full time school is not going to be easy, but I really don’t have any other choices at the moment, plus I love and need both in my life. Fortunately I have enough motivation and I can’t wait to get started! I wish everyone who goes to school a happy new start!


p.s. I look like a total teacher’s pet on this picture. I’m really not… unless the course has something to do with literature.


Jätkan pärast aastast pausi oma referent-toimetaja bakaõpinguid – pärast seda, kui sain tööpakkumise, mida ma ei tahtnud kuidagi mööda lasta, vajasin aastat, et seal kohaneda ja mõista, kas mul oleks võimalik segada täiskohaga tööd täiskohaga kooliga (me räägime 30 EAP-st semestris). Nüüd proovin selle järele ja annan teada, kuidas mul läheb. Kui blogipostituste arv muutub talumatult hõredaks, võite omad järeldused teha, kuid loodame, et päris nii siiski ei lähe. Soovin kõigile edukat ja mõnusat uut kooliaastat! :)
p.s. Olen sel pildil nagu tõeline õpetaja lemmik, kuid ütlen ausalt, et reaalselt tuleb seda ette vaid kirjandusloengutes. :D
(Visited 3 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Anonymous 03/09/2012 at 08:27

  kuhu siis tukk kadus? :(

  Reply
 2. Anna Elisabeth 03/09/2012 at 08:28

  Tuka kammisin ja lakitasin kõrvale, sest kui ta tahab olla jonnakalt püsti, siis tema kooli ei saa!

  Reply
 3. Anonymous 03/09/2012 at 14:43

  Nüüd siis kolmas ja viimane aasta bakas?
  Kui nii siis jõudu, tuleb pingeline kevad :)

  Reply
 4. Anna Elisabeth 03/09/2012 at 14:43

  Sel kevadel veel ei lõpeta, asun põhimõtteliselt teisele kursusele (ainepunktide poolest). :)

  Reply
 5. genefic 03/09/2012 at 17:59

  Väga lahe kostüüm,koolilapsele sobilik ;) ja tuletas mulle meelde, et mul peaks ka kapisügavustes üks selline pluus elama, vaja välja otsida. Palju edu õpingutes ja kui arvustusi pole aega kirjutada, siis outfitte postita ikka, need niiii lemmikud!

  http://genefic.blogspot.com/

  Reply
 6. Anna Elisabeth 03/09/2012 at 18:01

  Aitäh! Ma püüan neid postitada nii palju kui võimalik. :)

  Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *