sweet and fizzy


Ever since Zoe mentioned  Rhubarb & Custard sparkling drink in her product empties video, I’ve been wanting to try out Marks & Spencer sodas. Today I went in and got the one Zoe recommended and I also grabbed Sicilian Cloudy Lemonade, because me and my boyfriend both really enjoy different lemon drinks. They’re both delicious! Rhubarb & Custard one is really fizzy at the beginning, but leaves a really soft and sweet taste in your mouth, Sicilian Cloudy Lemonade is just as sour as I’d hoped. I recommend ttrying these out, M&S also had a pineapple one and a few other ones. Plus, don’t you just LOVE the vintage packaging?
Otsustasin ühe oma lemmiku Youtube’i tüdruku Zoe soovitusel proovida Marks & Spenceri karastusjooke. Haarasin Zoe’i lemmiku rabarberi ja munakreemi maitselise (ei kõla võib-olla hästi, kuid nii on eestikeelsel sildil kirjas – mina tõlgiks selle pigem vaniljekastmeks või kisselliks) ja hapukama Sitsiilia häguse limonaadi. Mõlemad on imehead, rabarberi oma on alguses hästi kihisev, kuid järelmaitse on siidiselt ja pehmelt magus, sidrunilimonaad on täpselt nii hapu, nagu ma lootsin. Kumbki karastusjook maksis 2,09 eurot (750ml) ja saadaval oli veel ananassi jm maitseid. Mina lähen neid kindlapeale veel ostma, sest midagi nende unikaalsuses ja lahedas vintage-stiilis klaaspudelis tõmbab mind… Vot, selline mõnus limpsikogemus siis tänaseks, nüüd lähen Mikat kuulama! :)
(Visited 6 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Miss L 05/07/2012 at 13:53

  Munakreemi maitseline kõlab väga kahtlaselt :D

  Reply
 2. Anna Elisabeth 05/07/2012 at 13:53

  Ma teaaan, aga see pole üldse halb! See maitseb nagu rabarberikomm, ausõna! :D

  Reply
 3. K. 05/07/2012 at 14:15

  Lippasin ka kohe peale ta video vaatamist poodi seda otsima ja tõesti oli hea! :D

  Reply
 4. stellarium 05/07/2012 at 22:29

  Väga cool ja hea huumoriga on see tüdruk. Ma vaatasin ta asju nüüd Youtube`is.

  Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *