Võtta või jätta? Maybelline Dream Fresh BB Cream

My review of Maybelline Dream Fresh BB-cream. I strongly recommend, it does everything it promises to do and with it’s SPF30 is a total must have for summer.

Olin Garnieri BB-cream’is üsna pettunud (kleepuv, oranžikas, ei jaotunud ühtlaselt), seega olin üsna skeptiline kui Maybelline sama asjaga välja tuli. Kuid kui nägin Selveris, et need on seal pakkumises umbes 6,5 euroga (Kaubamajas maksab üks üle 9 euro!), proovisin neid oma käeseljal ja otsustasin ühe osta. Light oli liiga hele (arvestades veel seda, et suvi tuleb), aga medium sulandus ideaalselt. Mida ma sellest arvan? Noh, kaks päeva hiljem läksin ma ja ostsin sama soodushinnaga varuks veel ühe!

Maybelline’i BB-cream reklaamib end kui kaheksa ühes toodet. See “annab loomuliku sära, täiustab nahatooni, sisaldab SPF 30, niisutab nahka, hajutab ebatasasused, õlivaba koostis ei jäta nahka rasvaseks, silub ja annab värske tunde”. Ma tahaks vastu vaielda, et see arvustus tunduks siiram, aga ma lihtsalt ei saa ühtegi väidet ümber lükata. Olgu, mingit “sära” ma ei näe ja niisutus pole suveks siiski piisav (kui seerumit või näokreeni alla panna, on seda oluliselt mõnusam peale kanda), aga kreem muudab jume ühtlasemaksja nahk ei jää tõepoolest õline. Olen seda kasutanud umbes kaks nädalat jumestuskreemi asemel ja ma ei kujuta enam ette, et paneksin iga päev tööle minnes kihi jumestuskreemi peale. Nahk saab nüüd palju rohkem hingata. Mis puutub katvusesse, siis punakad ebaühtlused jäävad selle kreemiga siiski läbi kumama, nii et ma kasutan selle all/peal (kuidas juhtub… :D) ka peitekreemi ja käin tumedad silmaalused The Body Shopi sära andva peitepulgakesega üle, kuid see on ka kõik.

Niisiis, mina soovitan kindlasti seda toodet proovida! Suveks on see igatahes täielik must-have, sest sisaldab SPF-i (30!!!) ja võimaldab nahatooni kenasti ühtlustada, kui ei ole soovi rohkem meiki peale kanda. Ma olen väga rõõmus, et otsustasin sellele kreemile siiski võimaluse anda. Keegi isegi palus mul kommentaarides seda kunagi arvustada ja Garnier’iga võrrelda. Ütlen ausalt, et vähemalt minu meelest teeb see iga kell Garnier’ile silmad ette!

(Visited 2 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Maarja 28/05/2012 at 15:33

  Mulle ka meeldib see kreem!

  Reply
 2. Hegi 28/05/2012 at 15:33

  Mul on ka täpselt sama lugu, et ostsin ühe omale, see sobis nii ideaalselt, et hankisin ka teise ja samuti Selverist :D Tõesti super toode suveks! :)

  Reply
 3. genefic 28/05/2012 at 16:45

  Olin ka peale Garnieri BB proovimist täitsa kindel, et ei hakka Maybelline poole vaatamagi, aga nüüd küll proovin ära.♥

  Reply
 4. Rob 28/05/2012 at 19:24

  Naljakas, aga mul oli just vastupidi. Proovisin Garner' oma ja see tundus mõnus nii koostiselt kui värvilt-tulemuselt ja siis kui ma sellepeale lootusrikkalt ka Maybelline'i oma katsetasin, siis oli pettumus. Aga igaühele oma :)

  Reply
 5. Anonymous 29/05/2012 at 06:49

  Kas päike hakkab peale ka isegi kui seda peale kannan? Või kuidas on, et meigiga ei hakka päike peale? Sorry kui loll küsimus

  Reply
 6. This is Me 05/06/2012 at 14:10

  Minule näiteks Maybelline oma ei meeldi.. Garnieriga super rahul :)

  Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *