#4 empties

Well, this is embarrassing… in my March empties I had eleven products to talk about and now I have four. I’ll try to do better in May, because I’m determined to downsize the amount of beauty and body products I own. Not that I have THAT much and it’s not that big of a deal really… Some girls have 10 handbags, I have ten body lotions, so what? But my moto is quality over quantity and I try not to forget that. Anyway, here are the four… one of which is actually a sample size, so yes, it’s even more embarrassing. :D
Clarins Moisture-Rich Body Lotion 100ml – no kidding, this is one of the best body lotions I’ve used. I got it for free from feeluniqe (they had a free gift offer going on some time ago) and I would never pay €37.50 for the 200 ml (seriously? 37 euros for a body lotion?), but I enjoyed it while it lasted. It’s really moisturising and the smell is really nice – even my boyfriend liked it and he is picky about scents.
Johnson’s Daily Essentials Gentle Exfoliating Wash 150ml – it’s a simple cleanser with a really nice exfoliating texture. Instead of big cranulas it has really fine grainy texture so it’s not too harsh for everyday use. It didn’t break me out as well, so if you’re looking for something really simple and budget friendly you might want to try this. I have a full review about this HERE.
Bourjois Healthy Mix Serum foundation 30ml – this foundation has a light texture, but it gives medium coverage. I actually prefer it over the regular Healthy Mix foundation – I find that it’s easier to blend in, although it doesn’t last as long. I have a comparison of this and the regular Healthy Mix HERE.
Gatineau Activ Eclat Flash Radiance 5ml – I got this little sample size from Glambox and I absolutely loves using this. It would be a perfect summer moisturiser, it’s light ad fresh, yet moisturising and it gives your skin a beautiful glow. But again… €55 for 30ml is definitely out of my price range.
I’ll try to do better in May. I’ve actually put together a little basket with 10 products in it and I’ll try to use them up in May. We’ll see. :)

Mul õnnestus aprillis ainult neli toodet lõpuni kasutada ja üks neist on kõigest pisike viiemilline… See on päris suur samm tagasi, kui meenutada, et märtsi lõpus rääkisin teile üheteistkümnest tootest. Püüan mais tublim olla, sest mul on endiselt eesmärk selle aasta jooksul oma toodete virna oluliselt kahandada… Mitte, et see virn nüüd nii hull oleks, lihtsalt mõnel on 10 käekotti ja minul on 10 kehakreemi… :D

Clarins Moisture-Rich kehakreem 100ml – ilma naljata, see on tõenäoliselt üks mõnusamaid kehakreeme, mida ma kasutanud olen. Jah, see meeldis mulle isegi rohkem kui mu palavalt armastatud Body Shopi kehavõid. Väga niisutav, imehea lõhnaga, kiiresti imenduv, mugavas tuubis… AGA ma ei maksaks iial täissuuruse eest 37,5 eurot. Ei, aitäh!
Johnson’s Daily Essentials kooriv näopesugeel 150ml – väga lihtne ja tavaline, näopuhastusvahendite “hall hiireke”. Teeb oma töö ära, aga erilist elamust ei paku (mulle meeldivad eriti hea lõhnaga näopuhastusvahendid, nt Neutrogena roosa greibi tooted). Tekstuur on hästi “liivane” – miski, mida ma eelistan kindlasti suurte kraapivate tükkidega koorijatele. Äärmiselt rahakotisõbralik samuti. Täispikk arvustus SIIN.
Bourjois Healthy Mix Serum jumestuskreem 30ml – kerge tekstuuri ja keskmise katvusega jumestuskreem, mida on lihtne hajutada, kuid mis ei taha veatult peal püsida kauem kui mõned tunnid. Minu silmis ideaalne näiteks suveks, mil ei taheta eriti üldse jumestuskreemi all higistada, kuid õhtul välja minnes või pilte tehes soovitakse pisut katvust. Arvustus SIIN.
Gatnieau Activ Eclat Flash Radiance – hästi kerge ja mõnusalt apelsinise lõhnaga kreem, mis annab nahale kauni kuma ja “ärkvel” tunde. Aga jällegi… 55 eurot täissuuruses (30ml) toote eest? No ei…

Ongi kõik! Püüan mais pisut tublim olla, paningi juba kõrvale korvikese, kus 10 toodet, millele püüan mais pisut rohkem tähelepanu pöörata.

(Visited 3 times, 1 visits today)

1 Comment

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *