Have you ever loved… a purse?

If you saw my spring wishlist you probably know I love Ted Baker purses. I think they look absolutely gorgeous and I was determined to see how they feel in real life in London. Well, my plan was to find them at Selfridges, but I didn’t end up going there. On my way back I was entering the duty free area at Stansted airport and the first store I saw was Ted Baker. It was 5am, I had slept for 2 hours and looked/felt like… well… crap. But I made my way in and there it was… I was planning to get a nude one, but how could I possibly get it in any other colour than my very favourite? So, to answer my own question… I have loved a purse and will for a long time.
It’s amazing guality and will last me a long time, I’m sure. So I’ll say goodbye to my brown LV replica for a while and welcome the warmer seasons with this mint green Kassady.

So, tell me… have you ever had feelings for a purse… maybe a handbag?

Kes nägi mu kevadist soovilisti, teab, et olen juba mõnda aega Ted Bakeri rahakotte piilunud. Need on imeilusad ja tahtsin Londonis kindlasti ühele käpa peale panna. Londonis see mul ei õnnestunud, küll aga terendas Ted Bakeri kauplus mulle vastu esimese asjana, kui pagasikontrollist duty free alale astusin. Kell oli viis hommikul, olin umbes kaks tundi maganud ja ülejäänud aja poolunes naisteajakirju lapanud, kuid see siht terendas selgemini silme ees kui miski muu. Kui algul kaalusin roosat/nude tooni, siis lõpuks langes mu valik ikka lemmikvärvile… Mõne asja vastu lihtsalt ei saa. Niisiis, mu pruun rahakott läheb nüüd mõneks ajaks puhkusele, et teha ruumi sellele kevadsuvisele ilule. Tõsi, hind oli krõbe (aga lennujaamas siiski oluliselt leebem kui mujal), kuid kvaliteet on imeline ja ma kavatsen seda hoida nagu oma last. Pealegi, ega siis Inglismaalt ei saa ju ainult Cadbury šokolaadiga tagasi tulla…
Ted Bakeri asju saate tšekata SIIT!
(Visited 16 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. stellarium 11/04/2012 at 19:35

  Imeline, et Sa oled saja jtuga reisilt tagasi ja nii armas postitus! Palju õnne laheda rahakoti puhul. Mina oleks sama valiku teinud.

  Reply
 2. Kadri N. 11/04/2012 at 20:24

  Suurepärane valik… Mõnus värv ja see ka hea, et senditasku on mugava lahendusega.

  Reply
 3. Mettel Ray 12/04/2012 at 11:20

  Mul on tunne, et ma pean ka investeerima koraliku rahakoti jaoks.
  PS: Detailid on vapustavad!

  Reply
 4. Mari-Liis Suvi 12/04/2012 at 11:20

  uuuuh, tõeliselt ilus!

  suvimariliis.blogspot.com

  Reply
 5. Norah 12/04/2012 at 12:01

  sa oled nii eeskujulikult kiire oma reisipostitustega! ja muidugi ootamine oli väärt, väga ägedad pildid ja ootan veel ja veel! ei saa ka mainimata jätta, et uus rahakott tekitab minus puhast kadedust ja üha suuremat tahtmist see endale siiski soetada. see rahakott tuleb üleüldse nii mõnusates toonides, millest ka minu lemmikuteks on mündiroheline ja nude, lisaks veel ronnee variandi punane :)

  Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *