Montagne Jeunesse Apricot Scrub

 “Bursting with sweet Mango this rich facial scrub deep cleanses and revitalises. Crushed apricot kernels removes dead skin cells chilst aloe vera softens and soothes leaving skin radiant. Exfoliate with this treat weekly.”

This mask has a really smooth texture and it smells quite nice, but not as good as I expected it to smell when I read the words “apricot” and “mango”. I kept it on my face for about 10 minutes and it dried on my face. My skin felt just a little tight when I had this on and when the ten minutes were up I also felt a weird tingling sensation. While rinsing this off it gave a really decent scrub and my skin felt really soft and smelled nice afterwards. But this mask also brought out a few pimples – I find that some masks do that, they reveal your pimples that were hiding before… But I wasn’t really happy with my skin for the next two days. After that it was fine again.

“Magusast mangost pakatav rikkalik näokoorija puhastab sügavalt ja elustab nahka. Purustatud aprikoosituumad eemaldavad surnud naharakud, samas kui aaloe pehmendab ja rahustab, muutes naha säravaks. Niisutav kuningakepi õli noorendab ja aitab peatada naha vananemisprotsesse.”

Maskil oli väga mõnus ja pehme tekstuur ja seda oli lihtne peale kanda. See lõhnas hästi, aga mitte nii hästi kui ma lootsin, olles lugenud sõnu “aprikoos” ja “mango”. Hoidsin seda näol pisut kauem kui 10 minutit ja selleks ajaks hakkas nahk õige pisut kiskuma (mask kuivas näol täielikult). Lõpupoole tundsin ka imelikku kihelust või väga-väga kergest kipitust. Maski maha pestes toimis see väga mõnusa näokoorijana ja nahk oli pärast beebipehme ja lõhnas mõnusalt. Kui enne olid mu ninal mõned kuivad ja ketendavad kohad, siis see eemaldas need täielikult. Küll aga tõi mask esile mõned punnikesed – vaevalt, et need maskist endast tulid, aga mul on varemgi olnud kogemusi näomaskidega, mis end naha all peitnud punnikesed nähtavale toob.
Mõnus koorija, julgen soovitada küll.

(Visited 6 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *