Outfit: My favourite type of skirt

I got this skirt about a month ago from Stradivarius. The fact that it was on sale was an added bonus. This is my favourite kind of skirt – it’s high wasted, has pockets and reminds me of tulips. Also, I’m really liking this colour lately. To be honest, this outfit is as simple as it gets, but that’s what you see me wearing most days – no fuzzing around with colours and awesome accessories until it’s warmer outside. Well, yes, I still consider my fake Rocco an awesome accessory.

Selline tulpi meenutav seelik on üks mu lemmikuid, alustades kõrgest värvlist ja lõpetades faktiga, et sel on taskud. Sain selle seeliku juba mõnda aega tagasi Stradivariuse allahindluselt ja sellest saati on mulle ka see värv väga meeldima hakanud, tõenäoliselt hakkab seda mu garderoobis tihemini esinema (otsin juba vaikselt salli… ). Kannatage veel pisut – soojemate ilmadega tulevad ka ägedamad outfit-postitused! Jahedal ajal on kõik mu seljas lihtsalt musta värvi ja ma ei viitsi aksessuaaridega niimoodi tegeleda nagu soojemal ajal – need jäävad ju praegu niikuinii mantli alla peitu. Üks mu lemmikuid on aga endiselt mu fake Alexander Wang Rocco.

(Visited 4 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Anonymous 26/02/2012 at 21:49

  Superilus outfit!

  Reply
 2. Anonymous 26/02/2012 at 21:49

  hästi armas blog sul. sa võiksid teha näiteks postituse kus ilusalongides käinud oled ja keda soovitaksid. ja näiteks selle mis su lemmikkohvikud või toidukohad on :D

  Reply
 3. -E. 27/02/2012 at 05:57

  Ohh, super seelik. Kusjuures mul on ka üks veidi seda lõiget meenutav seelik ja seljas on see lihtsalt perfektne.

  Reply
 4. Gagan 27/02/2012 at 08:08

  I love those kinds of skirts as well, wear my black one all the time! Also, your bag is amazing, now following!

  Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *