Avon lipsticks!

I got a chance to order some Avon stuff through a colleague. I remember my mother having some tiny Avon lipstick samples in the past and me falling in love with one called “Carnation”. I was flipping through the catalogue and saw this lipstick there. It was decided there and then. :) Since two lipsticks were €5,90 total, I ordered a light nude pink called “Pout” as well. I received these lipsticks a few days ago.


“Pout” & “Carnation”

I love the sleek black packaging, it’s nice and I think the quality is quite good as well. The lipsticks have “Avon” embossed on them. The smell is nothing special, just a bit sweet but nothing really fascinating (maybe I’m spoiled by Rimmel Lasting Finish lipsticks – I love the smell!). They’re really creamy and easy to apply, I found “Carnation” to be creamier than “Pout”. Maybe because pout has really tiny and barely noticeable sparkles in it and “Carnation” is completely matte? They’re really nice and soft on the lips.
“Pout” seems quite sheer when swatched on the skin, but on the lips it gives a beautiful nude colour. Put keep in mind, I tend to put a tiny bit of foundation on my lips before I put on lipstick – I find that the colour is much better when my naturally quite dark lips don’t get in the way. :D
“Pout”
“Carnation” (it seems lighter than it really is)


For 2,95 a piece it was a really nice deal!

Have you ever tried Avon lipsticks?

Mulle sattus kätte Avoni kataloog ja ma sain töökaaslase kaudu sealt midagi tellida. Mäletasin, et mu emal oli kunagi terve peotäis pisikesi Avoni huulapulgatestreid ja ma armusin tooni “Carnation”. Kasutasin selle täiesti lõpuni, kuid et ema siis enam Avonist ei tellinud, ei saanudki ma seda kunagi täissuuruses. Kataloogi lapates nägin seda huulepulka kohe ja kõik oli otsustatud. Et kaks huulepulka sai 5,90-ga, siis valisin endale ka tooni “Pout” – ilus, heleroosa nude, mille sarnast mul veel olnud pole.
Mulle meeldib väga nende huulepulkade pakend – klassikaline must ja huulepulkadele on graveeritud “Avon”, mis annab ka pisut plusspunkte – mulle meeldivad väga sellised väikesed detailid.
Huulepulkadel pole mingit erilist lõhna, tavaline pisut magus lõhn. Need on väga kreemjad – “Carnation” on veidi kreemjam kui “Pout”. Vast seetõttu, et “Pout”-is on õige pisut vaevumärgatavat sädelust. Mõlemad värvid olid väga hea katvusega. “Pout” pisut kahvatum, aga kui huultele enne õige pisut jumestuskreemi panna, on tulemus imeilus! Ma, muide, panen alati enne huulepulga pealekandmist huultele pisut jumestuskreemi. Mul on naturaalselt üpris tumedad huuled ja see aitab huulepulgavärvil paremini silma paista. :)
Ma ütleks, et 2,95 sellise huulepulga eest pole sugugi paha.

Kas teie olete Avoni huulepulki proovinud? Millised on teie lemmikud?

(Visited 11 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. MiuMei 04/02/2012 at 12:28

  Mul on 8 Avoni huulepulka. Lemmikud on toon "pout" ja "twinkle pink".

  Reply
 2. Mari-Liis Suvi 04/02/2012 at 12:28

  Pean ausalt tunnistama, et ma ise kõnnin huulepulkadest suure kaarega mööda, sest nooo mu meelest mulle kohe ülde ei sobi huultele mitte midagi:/ olen harjunud oma suuri silmi rõhutama. Kuid lopsakad huuled naisel on kindlasti suur kingitus, ning mulle väga meeldib sinu huultel toon "Carnation" ! Kuid üks oranzikamat tooni huulepulk on mul plaanis soetada küll x)

  http://suvimariliis.blogspot.com/

  Reply
 3. Anna Elisabeth 04/02/2012 at 12:31

  Ma arvan, et huulepulk sobib kõigile – tuleb lihtsalt enda toon leida! Eks see olegi pisut "hit and miss" kuni lõpuks selle õige leiad. Kui huuled nii lopsakad pole, siis sobivad suurepäraselt toonitud huuleläiked ka. :) Oranžikas oleks kevad-suveks kindlasti väga lahe!

  Reply
 4. Maiken 04/02/2012 at 19:29

  see teine toon näeb huultel väga kena välja. mulle meeldivad matid huulepulgad :) Avoni omi pole proovinud.. ausalt öeldes pole mul ühtegi Avoni toodet. aga Oriflame'ilt on mul küll paar huulepulka (üldiselt olen üpris huulepulga-vaene tegelane :D)

  Maiken/
  Maikeni blogi – part of me

  Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *