Review: Rimmel Volume Flash The Max

Next to MaxFactor Masterpiece, Rimmel  Volume Flash The Max (why do some mascaras have such long names?) is the only mascara I’ve bought more than once. It’s an absolutely great mascara, one of my favourite drugstore ones. It gives length, volume and doesn’t clump. You won’t find it under your eyes when you get home late and you can wash it off with just some warm water (tip your fingers in warm water, hold your lashes between your fingers and just pull it off). Id does take a few uses to be at it’s best, but I find this with so many mascaras… first it’s “ehh”, but after a week or two you can say “wow”. :)

PROS

 • gives length and volume
 • washes off easily
 • price – it’s not expensive, but works wonders. I’m sorry, I don’t remember the exact price.
my lashes without and with mascara

CONS

 • packaging – I’m not a fan of the packaging, to me it looks cheap and tacky. I like black and golden tubes.

  Have you tried this mascara?

MaxFactor Masterpiece’i kõrval on Rimmel Volume Flash The Max (miks on ripsmetuššidel nii pikad nimed?) ainus ripsmetušš, mida olen ostnud enam kui ühe korra. See on suurepärane tušš, mis annab pikkust ja volüümi ning ei lähe tükki. Samuti ei leia sa seda päeva lõpuks oma silmade ümbrusest. Seda tušši on lihtne maha pesta, piisab ka vaid soojast veest. Kasta lihtsalt sõrmed sooja vette, hoia ripsmeid veidi aega sõrmede vahel ja lihtsalt tõmba tušš maha. Küll aga on sellega nagu mitmete teiste ripsmetuššidega – alguses on see “meh”, kuid pärast 1-2 nädalat näitab oma tõelist palet ja toimib suurepäraselt.

PLUSSID

 • annab pikkust ja volüümi
 • tuleb kergelt maha
 • soodne – vaatamata soodsale hinnale töötab see suurepäraselt. Vabandan, kuid ma ei mäleta hetkel täpset hinda.

MIINUSED

 • pakend – minu meelest näeb see välja pisut odav ja maitsetu, eelistan musti ja kuldseid tuube. Kuid see on puhtalt maitseasi.

Kas olete seda tušši proovinud?

(Visited 11 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. kirstyb 15/11/2011 at 21:01

  im on the hunt for a new mascara x

  Reply
 2. Maiken 15/11/2011 at 21:22

  kas see voolab ripsmetelt maha või siis eemaldub nii-öelda tükikestena?

  ma ei ole siiamaani suutnud leida ühtegi soodsamat alternatiivi üpris kallile Clinique'i ripsmekale, mis lihtsalt voolab maha, ei pea isegi puutuma ripsmeid tegelikult eriti :) nimelt ei kasuta ma meigieemaldajat üldse ja ripsmekas on kõige olulisem asi :P

  Reply
 3. Anna Elisabeth 15/11/2011 at 23:19

  Zara – thank you SO much, that's really nice of you!

  Maiken – kohe ta maha ei voola, tuleb ikka pisut mudida ripsmeid. Samas on seda väga lihtne maha saada ka näiteks kõige tavalisemate beebisalvrättidega (mu meelest on parimad lõhnatud ja helekollases pakis Huggies omad)

  LucyLou – thank you for your suggestion, if I remember correctly, I've actually used the green one in the past.

  Reply
 4. sandra 16/11/2011 at 10:27

  Tead, sa ei tohi nii palju häid tooteid tutvustada, ma lähen niimoodi varsti pankrotti! :)
  Tegelikult, väga vahva, et sa selliseid asju meiega jagad.

  Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *